Kim Kardashian was ooit genoemd 'slechtste lichaam van de week' vanwege haar cellulitis

 
Anonim

door Jason Pham 6 dagen geleden

Foto: Getty Images.

Kim Kardashian wil dat mensen weten dat iedereen striae en cellulitis heeft, zelfs zij. De 38-jarige maakte dit duidelijk met de campagne voor haar nieuwste KKW-geuren, KKW II en KKW III, met niet-geretoucheerde foto's van vrouwen in alle vormen, schakeringen en maten, cellulitis en alles.

In een interview met Refinery29 vertelde de Keeping Up with the Kardashians- ster waarom het tonen van vrouwen in hun natuurlijke schoonheid belangrijk voor haar was, ondanks haar geschiedenis met bewerkte Instagrams en fotoshoots, en hoe haar beslissing voor een ongeëvenaarde photoshoot was geïnspireerd door ervaring met paparazzi. en tijdschriften die haar schaamteloos voor haar cellulitis maken.

"Wanneer je wordt neergeschoten door een paparazzi en je hebt cellulitis, waarvan je weet dat het me zeker is overkomen, dan staat het op de cover van tijdschriften als 'Worst Body Of The Week' en, 'Kijk eens hoe vreselijk ze is ziet eruit, '"zei ze. "Het is altijd zo moeilijk voor je als je zulke dingen ziet en ik zie dat met zoveel andere vrouwen gebeurt en ik had nooit gedacht dat dat eerlijk was. En om het op een artistieke manier te laten zien, voelde het gewoon mooi en goed en ik wilde mensen laten zien dat je mooi kunt zijn, of je striae of cellulitis hebt. "

Bekijk dit bericht op Instagram

#KKWBODY

Een bericht gedeeld door KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) op

MEER: 10 beroemdheden die hun striae en cellulitis op Instagram lieten zien

De campagne, die zowel modellen als niet-modellen bevat, werd ook geïnspireerd door de E! de kindertijd van de persoonlijkheid, waar ze vaak tijdschriften las en haar bochtige lichaam niet zag in de lange, magere vrouwen op de pagina's. "Om zelfvertrouwen te krijgen in je eigen huid - ik denk dat ik die boodschap altijd heb voortgebracht", zei ze.

"In de tijdschriften die ik zou bekijken, was iedereen super lang en mager en had ik niet het gevoel dat ik iets had dat mijn gebogen lichaamsvorm opgroeide. En dus wilde ik gewoon een campagne laten zien die vrouwen van allerlei verschillende vormen ondersteunt om zelfvertrouwen te krijgen. '

Bekijk dit bericht op Instagram

Introductie van TWEE nieuwe #KKWBODY geuren die deze vrijdag 11.02 om 12.00 uur PST lanceren op KKWFRAGRANCE.COM #KKWFRAGRANCE

Een bericht gedeeld door KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) op

MEER: 10 Beroemdheden die tijdschriften uitriepen voor het Photoshoppen van hun lichamen

Wat betreft de manier waarop de campagne de moeder van drie's eigen kijk op haar lichaam heeft beïnvloed, zei ze dat het niet veel is veranderd, omdat ze al comfortabel in haar vel zat. Toch is ze blij om andere figuren te vertegenwoordigen en vrouwen te helpen zich zelfverzekerd in hun lichaam te voelen, als ze dat nog niet waren.

"Ik heb veel gewerkt en meer zelfvertrouwen gekregen, dus het heeft echt niet de manier veranderd waarop ik mijn eigen lichaam bekijk. Ik heb me altijd heel goed in mijn vel gevoeld en ik denk dat het voor mij verfrissend was om andere mensen te zien die het ook goed deden, "zei ze. "Om de beelden te zien, ziet het er echt uit als kunst en deze prachtige beelden als deze prachtige lichamen."