Kim Kardashian Under Fire voor 'Racially Insensitive' 'Vogue India' Cover

 
Anonim

door Jason Pham 8 maanden geleden

Foto: Getty Images

Inmiddels zijn beschuldigingen van raciale ongevoeligheid alledaags in de nieuwscyclus van Kardashian-Jenner. Dus het zou voor niemand als een verrassing moeten komen dat Kim Kardashian onder vuur ligt voor een recente fotoshoot en cover met Vogue India .

De reactie begon op maandag nadat de 37-jarige 'Keeping Up with the Kardashians'-ster twee covers onthulde met het populaire Indiase modetijdschrift. De covers - met Kim gekleed in zwarte en rode jurken - gaven aanleiding tot een verhit debat op internet over representatie en diversiteit in de mode-industrie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wie is er beter om ons te helpen in het heetste seizoen te duiken dan Kim Kardashian West (@kimkardashian) op onze cover van # maart 2018. Gefotografeerd door: Greg Swales (@gregswalesart). Stylist: Anaita Shroff Adajania (@anaitashroffadajania). Haar: Chris Appleton / The Wall Group (@ chrisappleton1). Make-up: Mario Dedivanovic / Blended Strategy (@makeupbymario). Manicure: Tom Bachik (@tombachik). Productie: Christopher Sollinger (@sodachris). Floral Artist: Spencer Falls (@theunlikelyflorist) Luchtvaartmaatschappij: Singapore Air (@singaporeair)

Een bericht gedeeld door VOGUE India (@vogueindia) op

Bekijk dit bericht op Instagram

Rode waarschuwing: Kim Kardashian West (@kimkardashian) verhoogt het vuur op onze cover van # maart 2018! Gefotografeerd door: Greg Swales (@gregswalesart). Stylist: Anaita Shroff Adajania (@anaitashroffadajania). Haar: Chris Appleton / The Wall Group (@ chrisappleton1). Make-up: Mario Dedivanovic / Blended Strategy (@makeupbymario). Manicure: Tom Bachik (@tombachik). Luchtvaartmaatschappij: Singapore Air (@singaporeair)

Een bericht gedeeld door VOGUE India (@vogueindia) op

Het rumoer was voornamelijk het gevolg van woede over Vogue India die de E! persoonlijkheid, in plaats van een vrouw van Indiaan van Zuid-Aziatische afkomst, om het magazine te begeleiden. Velen haalden het uit naar Vogue India voor het prediken over diversiteit, maar kozen voor een niet-Indisch persoon als zijn gezicht. Op dezelfde manier hadden verschillende een probleem met Vogue India die Kim aan het kleden was in een lehenga, een traditionele Indiase rok, die ze als 'raciaal ongevoelig' beschouwden.

MEER: Khloé Kardashian sloeg voor het uitbuiten van OCD in een 'schattige' reeks voor haar website

Dit is niet de eerste keer dat Vogue India noch de Kardashian-Jenners geconfronteerd worden met een terugslag over een raciaal ongevoelige tijdschriftdekking. In 2017 zag Kim's zus, Kendall Jenner, een soortgelijk tumult over een cover van Vogue India ter viering van het 10-jarig jubileum van het tijdschrift. Velen brachten de dekking van Kendall naar voren als bewijs dat de mode-industrie niet zo snel vordert als sommigen misschien denken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Instagram-royalty Kim Kardashian West (@kimkardashian) heeft een fantasmoment in ons # maart 2018-nummer! Gefotografeerd door: Greg Swales (@gregswalesart). Stylist: Anaita Shroff Adajania (@anaitashroffadajania). Haar: Chris Appleton / The Wall Group (@ chrisappleton1). Make-up: Mario Dedivanovic / Blended Strategy (@makeupbymario). Manicure: Tom Bachik (@tombachik) Luchtvaartmaatschappij: Singapore Air (@singaporeair)

Een bericht gedeeld door VOGUE India (@vogueindia) op

MEER: Mensen zijn lichaam-schokkend Kendall Jenner voor haar 'rare' voeten in deze foto

Tot nu toe, afgezien van Vogue India uitschakelen van reacties op vier Instagrams van Kim's fotoshoot, is er geen officiële reactie van het tijdschrift noch Kim over de weerslag. Maar afgaand op hoe verhit de reactie is geweest, gaan we ervan uit dat ze critici zowel luid als duidelijk hebben gehoord.