Kim Kardashian-verlovingsring & voorstel Face-Off: Kanye vs Kris

 
Anonim

door Megan Segura 5 jaar geleden

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, heb je waarschijnlijk het grote nieuws gehoord: Kim Kardashian en Kanye West zijn verloofd! De rapper stelde voor vrienden en familie (en een orkest) op AT & T Park in San Francisco voor, en nu dat we tijd hebben gehad om onze opwinding te verwerken, is het tijd om voorstellen te bespreken. Concreet is het tijd om Kanye's grootse gebaar te vergelijken met Kim's andere (relatief recente) betrokkenheid bij Kris Humphries in 2011.

MEER: Kim Kardashian en Kanye West zijn verloofd! Zie de verlovingsring

De ringen
Interessant is dat zowel Kris als Kanye Lorraine Schwartz gebruikte voor de verlovingsringen. Hoewel Kanye Kim misschien gisteravond met een 15-karaats rock heeft gepresenteerd, was hij enigszins overtroffen door Kris, die haar een ring gaf met een 16, 2-karaats middensteen met ook twee 1, 8-karaats zijstenen. (Die ring is sindsdien geveild voor $ 620.000).

Winnaar: Kris. We zijn dol op Kim's nieuwe ring, maar we moeten de nummers met deze doornemen en aan de grotere steen geven.

MEER: Kim Kardashian's verlovingsring van Kris Humphries verkocht voor $ 620.000 op de veiling

De voorstellen
Kris's voorstel uit 2011 vond plaats voor een enorm publiek, aangezien het werd vastgelegd op Kim's show, "Keeping Up With the Kardashians." Humphries verraste Kim door op één knie in haar slaapkamer te gaan liggen, omringd door rozenblaadjes. Terwijl Kris traditioneel en romantisch ging, ging Kanye voor schaal, huurde een heel honkbalstadion-inclusief een orkest dat "Young and Beautiful" van Lana Del Rey speelde - met een Jumbotron-projectie met de tekst "PLEASE MEE!"

Winnaar: Hoewel we wilden dat de Jumbotron iets eenvoudiger zou hebben weergegeven zoals 'Marry Me', moeten we deze geven aan Yeezy, die duidelijk zijn verloofde en haar liefde voor over-the-top dingen kent.

Hoewel de belangrijkste punten van vergelijking misschien zelfs deze twee voorstellen hebben, moeten we zeggen dat het feit dat Kim al een kind heeft met Kanye de weegschaal ten gunste van Yeezy kan laten kantelen.

De enige overgebleven vraag is: wiens huwelijk zal beter zijn? Vertel ons hieronder wat je denkt!