Kendall Jenner wordt beschuldigd van het gebruik van een racistisch ongevoelige Emoji

 
Anonim

door Jason Pham 1 jaar geleden

Foto: Getty Images

Nog een dag, nog een controverse tussen Kardashian en Jenner. Deze keer zit Kendall Jenner op de hete stoel voor het gebruik van wat volgens sommigen een racistisch ongevoelige emoji is. Het 21-jarige model staat onder vuur voor het toevoegen van een medium-bruine vuistemoji aan een tweet die 'zusterkracht' en 'meisjeskracht' promoot.

MEER: De gekste dingen in de kast van Kendall Jenner

Zoals gewone emoji-gebruikers weten, kunt u kiezen uit vijf huidtintopties met de meeste menselijke emoji's. In een tweet waarbij ze haar nieuwe cover publiceerde voor The Hollywood Reporter met haar moeder en vier zussen, gebruikte Kendall de middelste optie, een medium bruin, voor een vuistemoji.

Aangezien Kendall een blanke vrouw is, heeft de emoji het internet niet goed doorstaan. Samen met mensen die de ster "Keeping Up with the Kardashians" corrigeerden door de lichtste vuistemoji in hun retweets toe te voegen, verwezen critici ook naar het recente publiciteitsfiasco van Kendall met Pepsi. Een opfrisser: in mei, de E! persoonlijkheid werd geslagen voor een Pepsi-commercial die suggereerde dat ze raciale spanningen kon herstellen en politiegeweld in Amerika kon beëindigen door handhavende blikken pepsi over te dragen.

MEER: Kendall Jenner en Khloé Kardashian Beide debuut super-korte bobs

Dit is niet de eerste keer dat de Kardashian-Jenners zijn getroffen door beschuldigingen van culturele toe-eigening. In juni bevonden de zussen van Kendall, Kylie Jenner en Khloe Kardashian zich in heet water omdat ze naar verluidt de ontwerpen van zwarte ontwerpers plagiaatden. In dezelfde maand werd Kim Kardashian er ook van beschuldigd zich in Blackface te kleden in een promotie-advertentie voor haar cosmeticalijn, KKW Beauty.

Hoewel emoji faux pas van Kendall zeker minder ernstig is dan sommige van haar en haar familie's andere overtredingen, suggereert het nog steeds dat de Kardashian-Jenners niet luisteren.