'Keeping Up with the Kardashians' Is Filming Again-But Er is een vangst

 
Anonim

door Bibi Deitz 2 jaar geleden

Foto: Getty

Grapje! Keeping Up with the Kardashians is alweer aan het filmen, ondanks het feit dat het zogenaamd voor onbepaalde tijd "on hold" was gezet, slechts twee weken geleden, volgens Us Weekly . Hoewel E! naar verluidt maakte een groot deel van terug te trekken op het filmen in de nasleep van Kim Kardashian's aanval in Parijs, lijkt de hiatus veel meer schors dan bijten.

"Kim's welzijn is momenteel onze belangrijkste focus", een E! woordvoerder vertelde ons vlak na het incident in Parijs. "Er is nog geen beslissing genomen wanneer de productie zal worden hervat." De taal "in de wacht" is verwijderd uit de originele post van het weekblad (maar niet van de originele URL) - en volgens Gossip Cop is de serie nooit gestopt met filmen, hoewel een bron toestaat dat er vlak na de overval een kleine pauze plaatsvond.

Krediet: Instagram | @kuwtk

Dat lijkt dichter bij de waarheid te zijn, aangezien camera's gisteravond in West Hollywood aan het rollen waren, terwijl Kourtney Kardashian samen met Kris Jenner, Stephanie Sheppard (Kim's assistent, zonder Kim) en andere vrienden, ET- rapporten, de manuka-arts opnam.

Hier is echter het ding: een bron vertelt ET dat seizoen 13 inderdaad aan het filmen is, maar ze doen het zonder Kim. Ze is niet meer op camera geweest sinds de grote diefstal en vanaf nu zijn er geen plannen meer om terug te keren naar de schijnwerpers.

Krediet: Instagram | @kuwtk

Ie interessant . Een Keeping Up met de Kardashians zonder Kim is een soort dag zonder zon. Of een boterham met pindakaas zonder gelei. Het lijkt gewoon niet goed. Zullen mensen nog steeds kijken? Waarschijnlijk, vooral als ze meer Kylie Jenner in de mix kunnen krijgen. Maar als ze Kim niet terug kunnen lokken, is het een andere show.