The Kardashians 'Stylist on Fall Must-Haves-en hoe ze te stylen

 
Anonim

door Bibi Deitz 2 jaar geleden

Foto: Wenn

Kardashian BFF Monica Rose is zo'n beetje de stylist van onze tijd - wat ze zegt (en hoe ze haar klanten kleedt) wordt meteen het evangelie. Dus toen we een video-interview van haar fall-fashion must-haves tegenkwamen, onze oren spitste recht omhoog. En ze stelde niet teleur. Rose deelde de meest onweerlegbare trends van de herfst, en al haar keuzes zijn griezelig belangrijk. Dat komt waarschijnlijk omdat die verbrijzelde fluwelen bommenwerperjassen en witcheachtige lakschoenen waar je naar op zoek was voor het eerst werden gezien bij klanten van Rose en tot nader order over het land zullen blijven verspreiden.

Probeer een vintage tee. "Een T-shirt kan een lange weg gaan, " zegt Rose, die houdt van Hanes Re / Done T-stukken. "Ik ben geobsedeerd, " zegt ze. "Ik heb ze in crop tops gesneden. Ze zijn gewoon super gaaf en moeiteloos

.

soms is minder meer."

Het Boyfriend Tee uit de jaren 70, $ 78; bij Re / Done

Foto: opnieuw / gedaan

Je zou ook meteen naar de originele bron kunnen gaan.

Hanes Heren Nano-T, $ 10; bij Hanes

Foto: Hanes

Over herenkleding gesproken, herenkleding in het algemeen is hot nu, zegt Roos. Hoewel er veel damesontwerpers van de jongens lenen, neemt Rose de trend letterlijk: "Dat is een soort geheim dat je niet kent, ik gebruik veel mannenkleren voor mijn klanten", zegt ze. Ze houdt vooral van dit gekke stuk van de nieuwe ontwerper Mike Amiri .

Amiri Velvet Bomberjack, $ 2.450; bij Barneys

Foto: Barneys

Een beetje meer nuchter.

Boohoo Velvet Bomberjack, $ 32.25; bij ASOS

Foto: ASOS

Over fluweel gesproken, koop nu, adviseert Rose. "Verpletterd fluweel zal alles zijn voor herfst / winter, " zegt ze, "gewoon om het je te laten weten." Beschouw jezelf als gewaarschuwd.

Geborduurde fluwelen jas, $ 169; bij Zara

Foto: Zara

Black Velvet Bomberjack, $ 48; bij Missguided

Foto: Missguided

"We weten allemaal dat ik van bommenwerpers hou", zegt Rose. We zullen ze dit najaar in fluwelen zien - en in alle andere stoffen en kleuren, volgens Google.

Kreeg je rug Custom bedrukte bomberjack, $ 210; bij Danielle Guizio

Foto: Danielle Guizio

Smooth Like Satin Bomber Jacket, $ 60, 50; bij Her Favourite LA

Foto: Haar favoriete LA

Koop schoenen in meerdere kleuren als je een paar vindt waar je van houdt. Dat paar voor Rose is de nudisten sandaal van Stuart Weitzman, die in zware rotatie draait op haar klanten. Noem het "een van mijn favoriete schoenen", voegt ze eraan toe dat de gemakkelijk-naar-stijl-hak haar "go-to" is voor beroemdheden. "Het is gewoon zo eenvoudig en elegant, en ik gebruik het op veel van mijn klanten, en ik heb het in elke kleur, ik heb een wit, crème, naakt

.

rood."

Nudist Sandal, $ 398; bij Stuart Weitzman

Foto: Stuart Weitzman

Stecy Sandal, $ 79, 95; bij Steve Madden

Foto: Steve Madden

Lakleer gaat nergens heen, en laarzen van de patentvariëteit komen in de herfst op de markt. "Dit wordt weer een hele grote trend voor de herfst, " zegt Rose. Ze houdt van de 'supercomfortabele' Krystal-laarzen van Kenneth Cole, waarvan een andere beroemde K voorstander is: 'Je hebt Kendall Jenner veel van deze kleding zien dragen', zegt ze.

Krystal Patent Leather Boot, $ 495; bij Kenneth Cole

Foto: Kenneth Cole

Patent Sock Boot, $ 99, 99; bij Mango

Foto: Mango

"Als je mijn styling kent, weet je dat ik geobsedeerd ben met hoeden, " zegt Rose. Voor val, vasthouden met dik materiaal, zoals vilt. "Als je jezelf met hoeden wilt stylen, onthoud dan altijd seizoenen, " zegt ze. "Het is duidelijk dat de vilten hoeden meer voor de herfst zijn, en dan zijn de strohoeden duidelijk meer voor de lente." Ongeacht het weer, deze zijn snel fix for frizz: "Persoonlijk draag ik hoeden wanneer ik een slechte haardag heb en ik moet gewoon echt een hoed dragen, maar soms wanneer ik mijn cliënten vorm, denk ik dat het de outfit alleen maar doet lijken meer gepolijst en accessorized, en het soort van trekt de look samen, "Rose zegt.

Janessa Leone Ila Wide Brim Classic Fedora, $ 180; bij Shopbop

Foto: Shopbop

Breedgerande Italiaanse wolvilt hoed, $ 75; bij J. Crew

Foto: J. Crew

Een goede clutch rondt altijd een outfit af, maar geen enkele clutch is beter dan een verkeerd genoteerde, zegt Rose. Als ze eenmaal een volledige look heeft voor een klant, kiest ze een clutch, maar "Ik ben zo'n perfectionist dat als ik niet de juiste clutch vind, ik liever dat ze geen clutch op de rode loper dragen., "geeft ze toe. "Koppelingen kunnen een outfit maken of breken, dus het is erg belangrijk om de perfecte clutch te vinden." Eén zo'n perfect stuk: dit boterachtige Hermès-nummer, waarvan Kendall Jenner bekend was dat het ze meedroeg.

Jige Clutch, $ 1.975, 78; bij Vestiaire Collective

Foto: Collectief Vestiaire

Medium Stash Clutch, $ 78; in Baggu

Foto: Baggu

Hoe een Juicy Couture trainingspak te dragen in 2016