The Kardashian Reign May Be Over: 3 Theories Why 'Keeping Up' Drop in Beoordelingen

 
Anonim

door Megan Segura 5 jaar geleden

Uh-oh, het lijkt erop dat de Kardashians niet de populaire familie zijn die ze ooit waren. Op zondag kwam "Keeping Up With the Kardashians" terug van een onderbreking van drie weken naar een aanzienlijk kleiner publiek. De meest recente aflevering, waarin de baby shower van Kim Kardashian centraal stond, ontving slechts 1, 79 miljoen kijkers, een daling van 40 procent ten opzichte van de première van seizoen 8.

MEER: Ging Kim Kardashian te ver in deze boob-baring jurk?

Dus waarom de enorme dip in beoordelingen? We hebben enkele theorieën:

1. De competitie was te steil.
Niet alleen gingen nieuwe shows in première, maar de seizoensfinale van "Breaking Bad" werd dezelfde avond uitgezonden, dus het is begrijpelijk dat de meeste mensen andere dingen hadden om naar te kijken. En omdat de uitzending halverwege het seizoen plaatsvond, stapten de kijkers elke week af.

MEER: designerkleding van North West: Lanvin, Alexander Wang, Céline, More

2. De Kardashians doen niet langer alsof het een realityshow is.
De Kardashian-familie was bezig met tweeten en foto's delen tijdens het opnemen van hun kerstspecial

.

in september. Hoewel veel mensen hadden geraden dat de show werd opgevoerd, willen ze er niet noodzakelijk aan herinnerd worden.

3. We hebben teveel van de Kardashians gehad,
Na acht seizoenen en ontelbare krantenkoppen in het nieuws (van Baby North tot de dreigende scheiding van Baby Boy Kardashian) is het mogelijk dat het publiek de Kardashian-familie gewoon beu is. Zelfs Rob Kardashian vertelde onlangs aan de Wall Street Journal : "Letterlijk, mijn taak is het maken van sokken. Dat is alles wat ik doe. Ik geef niet noodzakelijkerwijs om de show. Ik film dit liever - ik doe wat ik doe - dan rond mijn familie te zijn. "

In 2012 tekende het gezin een contract met E! om de serie nog drie seizoenen te vernieuwen, dus tenzij de ratings zo slecht worden dat het netwerk beslist om ze allemaal te laten vallen, komt de beroemde familie nergens heen.

Kijk je nog steeds naar de Kardashians? Laat het ons weten!