Justine Skye opent zich over het hebben van een fysiek beledigende relatie

 
Anonim

door Jason Pham 2 weken geleden

Foto: Michael Stewart / FilmMagic.

Er is een reden waarom Justine Skye de videoclip uitbracht voor haar nummer, "Build", in oktober. De maand markeert de Domestic Violence Awareness Month, en als een overlevende van huiselijk geweld weet de 23-jarige zanger ook al te goed hoeveel mensen het slachtoffer zijn van huiselijk geweld. (Volgens de National Domestic Violence Hotline zijn gemiddeld 24 mensen per minuut slachtoffer van verkrachting, fysiek misbruik of stalking door een intieme partner, wat resulteert in meer dan 12 miljoen mensen per jaar.)

In een interview met Billboard, opende Skye zich over haar eigen fysiek gewelddadige relatie, en waarom het opnemen van de video voor "Build", die is gebaseerd op veel van haar ervaringen uit de praktijk met huiselijk geweld, "triggerde." "Ik was een van die mensen die dachten: 'Oh! Niemand zou ooit de hand op mij leggen, '"zei ze. "[Huiselijk geweld] was toen nog geen gedachte voor mij. Het was gewoon niet realistisch in mijn wereld. Ik wist dat [misbruik] een echt probleem was, natuurlijk. Toch was het in mijn wereld niet iets waarvan ik dacht dat het ooit bij mij zou gebeuren. '

MEER: Hier is hoe en wanneer u seksuele intimidatie moet aanroepen als het bij u gebeurt

Skye was niet de enige overlevende van huiselijk geweld om op te treden in de video. Veel van de andere vrouwen in de video hebben ook huiselijk geweld ervaren, waardoor de afbeeldingen van misbruik van de video veel reëler zijn. "Voor mijn moeder om te kijken [het filmen was emotioneel uitputtend]. Het was heel verdrietig, 'zei Skye. "Ik dacht aan alle vrouwen die dit hebben meegemaakt. Ik heb de video voor sommige mensen afgespeeld en het was triggering. "

Skye weet echter dat fysiek misbruik niet de enige manier is om een ​​relatie te misbruiken. "Of het fysiek wordt of niet, het is duidelijk. Mensen zullen je pijn doen in een relatie, 'zei Skye. [Misschien] kies je ervoor om alle tekens te negeren, zelfs als ze je recht in de ogen kijken. Je wilt niet geloven dat het waar is. Je wilt niet geloven dat deze persoon je zo kwaad kan doen, dus doe je, denk ik, alsof. Nou, dat heb ik zeker heel vaak gedaan. "

Bekijk dit bericht op Instagram

De dag van vandaag was extreem emotioneel / empowerend, ik wil alleen al de vrouwen bedanken die hebben deelgenomen aan de video, op het scherm en achter de schermen. Ik wil alle vrouwen bedanken die strekking hebben die ik persoonlijk ken en diegenen via DM om hun verhalen met mij te delen. Alle positieve woorden en liefde van jullie allemaal worden enorm op prijs gesteld en blijven niet onopgemerkt, of je nu antwoord krijgt of niet. @savanahleaf bedankt voor het werken met mij en om mijn verhaal op zo'n krachtige manier te helpen vastleggen. Je bent een geweldige geweldige AMAZING-regisseur en ik kan niet wachten om te zien dat je nog veel meer doet. Deel deze video met wie je denkt dat je hem nodig hebt | link in bio

Een bericht gedeeld door