Justin Bieber's Epic 'Sorry' Video: All-Girl Dance Crews en Neon uit de jaren 90

 
Anonim

door Samantha Lim 3 jaar geleden

Ik dacht niet dat de week nog beter kon worden nadat Drake 's 'Hotline Bling'-danspasjes de wereld lieten ontluiken, maar toen bracht Justin Bieber zijn nieuwste muziekdansvideo en nieuwe single' Sorry 'uit - en hij is zelfs niet in het.

De video geeft een overzicht van twee all-female, slechte teef-dansgroepen - ReQuest en The Royal Family - geleid door hun choreograaf Parris Goebel.

TBH, ik volg de muziek van Bieber niet echt, maar ik heb deze video al elf keer bekeken. De dansers zijn zo betoverend, en hun outfits zijn zo perfect '90s dat ik niet eens heb gemerkt dat Biebs er niet in zat tot het einde, wanneer de bemanning een poster ophield die zegt: "We [Hart] JB." Whoops .

Kun je mij de schuld geven? De neon! De grafische crop tops! De scrunchies! De dames haakten me vast met de roze visnetbolero en winden me in met de overall met één riem.

Laat me niet eens beginnen met de bijpassende driedelige denim yin-yang playsuit. Serieus, de mode uit de jaren 90 kan niet worden overtroffen: de Adidas, de timbs, de Jordan-trui, het is er allemaal.

Plastic hoepeloorringen, een zonnebril binnenshuis, gekke kleine chokers en gouden kettingen! Hallo, Halloween! Mijn meisje uit de jaren '90 roept. Op een vaste lijn.

Het is duidelijk dat de dagen van zwaar gechoreografeerde In Living Color- style dansgroepen terug zijn.

Het andere bewonderenswaardige aan deze video is dat de dames nooit. hou op. dansen. Geen seconde. En ik heb het niet over kleine klassieke bewegingen zoals de tuinsproeier of de aap. Ik heb het over abrupte, armzwaaiende, dijbeen-krakende bewegingen die belachelijke bijnamen kunnen uitlokken en elke spier die je hebt kunt activeren. Ik heb bijna een aëroob zweet verbroken, gewoon aan het kijken.

Maar minder praten, meer dansen. Leun achterover, pak een Tang en bekijk de "Sorry" -video in al zijn glinsterende glorie.