Justin Bieber maakte zijn lijfwachten dragen hem de grote muur van China

 
Anonim

door Valeria Nekhim 5 jaar geleden

Je moet het aan Justin Bieber overhandigen: de popster weet zeker hoe hij zichzelf voortdurend moet overtreffen in de afdeling bratty behaviour.

Volgens RadarOnline kwam het volledig opgeblazen diva-moment een dag nadat de zanger zijn bodyguards achter zich liet lopen terwijl hij met een skateboard rond Beijing rondde tijdens een tournee door China.

Foto's die het gedrag van Bieber documenteren, werden op Instagram gepost door zijn fans, die volgens alle verhalen niets verkeerds vonden aan de capriolen van de Canadezen. Gebruiker @bieberandsupras tweette: alleen Justin wil dat iemand hem de Chinese muur opvoert, aw mijn babyjongen. "Sommige fans hebben echter wel medelijden met de arme lijfwachten.

Als je de reis van Bieber langs de slechte jongensstrook hebt gevolgd, zul je weten dat dit incident een reeks onbeleefde / bizarre acties volgt, waaronder het aanvallen van een fotograaf, urineren in de zwabberemmer van een keukenwerker en zelfs op zijn eigen fans spugen. We weten niet zeker wat voor een crisis Biebs doormaakt, en misschien maakt dit incident deel uit van zijn genezingsproces na de breuk met Selena Gomez, maar eerlijk gezegd beginnen we onze interesse te verliezen.

Hoe zit het met jou, denk je dat het slechts een fase is, of is Bieber bestemd voor nog meer problemen?