De sappigste nieuwe boeken die u kunt toevoegen aan de leeslijst van uw zomerstrand

 
Anonim

door Ruby Grais 5 maanden geleden

Foto: Allison Kahler / STYLECASTER

De zomer is er, en met de bikini komt het alomtegenwoordige strandboek. Maar soms heb je iets meer nodig dan de gebruikelijke reeks van geestloze melodrama of lijfje-rippende romance. Soms heb je iets donkerder nodig, een gevaarlijke ontsnapping naar verschillende tijdsperioden, onbekende landschappen en zelfs een complex innerlijk leven.

MEER: 13 nieuwe films die u op uw zomeremmerslijst moet zetten

Als je genoeg durft te verliezen om goed te lezen, neem dan een van onze zomerhelden mee naar je volgende excursie of staycation. Hier vind je iets literairs, magisch, spannend, schandalig en, natuurlijk, sexy om al je verlangens naar de zomer te stillen.

"The Favourite Sister" door Jessica Knoll

Een duistere komische thriller die zich richt op reality-tv en familiale disfuncties, deze roman gaat over Brett Courtney en haar zakenpartner / oudere zus, Kelly, die mager is, mooi en alles wat Brett wenst dat ze zou kunnen zijn. Drie andere ondernemende vrouwen met hun eigen schandelijke geheimen ronden de cast van het vierde seizoen van de realityshow 'Goal Diggers' af. Natuurlijk is er de gebruikelijke bitchiness, backstabbing, en schandalig gedrag dat kan worden verwacht van reality-televisie, behalve met een nooit eerder geziene draai: moord.

Voor fans van "Real Housewives" die hunkeren naar spanning, is The Favorite Sister een vermakelijke rit tussen de wazige lijnen van fictie en realiteit die duizelingwekkend tot een adembenemende conclusie leidt.

$ 15 bij Amazon

Foto: Simon & Schuster

"When Life Gives You Lululemons" door Lauren Weisberger

Fans van The Devil Wears Prada zullen blij zijn met deze spin-off die volgt op de gedenkwaardige collega-assistent van Andrea Sachs, de glamoureuze, neurotische Emily Charlton, die al lang Miranda Priestly heeft verlaten en nu werkt als stylist en imagoconsulente voor beroemdheden uit de A-lijst. Wanneer haar succesvolle carrière wordt bedreigd door een rivaal en haar klantenbestand krimpt, verbindt Emily zich met haar beste vriend Miriam Kagan en het voormalige supermodel Karolina Hartwell om de reputatie van laatstgenoemde te redden wanneer zij wordt opgericht door niemand minder dan haar echtgenoot, een senator die graag wil maken het naar het Witte Huis. De hilarische beproevingen van deze sympathieke trio terwijl ze door de wereld van rijkdom en schandalen navigeren in Greenwich, Connecticut, beloven je niet teleur te stellen.

$ 24 bij Amazon. Out 6/5/2018.

Foto: Simon & Schuster

"The Kiss Quotient" door Helen Hoang

Een "stellair debuut", aldus Publisher's Weekly, deze hartverwarmende roman gaat over Stella Lane, een autistische vrouw die misschien wel goed is in het bouwen van algoritmen, maar niet zo goed is in relaties, waarmee ze weinig tot geen ervaring heeft. Ze huurt een prachtige escort, Michael Phan, in om haar alles te leren wat ze moet weten over seks, maar wat begint als een arrangement leidt duidelijk tot liefde! Met een verfrissend diverse cast haalt The Kiss Quotient al rave reviews uit voor het schrijven en de realistische weergave van de complexiteit van romantiek en daten.

$ 9 bij Amazon. Out 6/5/2018.

Foto: Penguin Publishing Group

"Sometimes I Lie" van Alice Feeney

Amber Reynolds lijkt in coma te liggen terwijl ze deze roman vertelt, maar ze is zich volledig bewust en in staat om te horen en te begrijpen wat er om haar heen gebeurt, inclusief de twijfelachtige relatie tussen haar man en zus en de aanwezigheid van een dreigend ex-vriendje die vaak in haar ziekenhuiskamer sluipt terwijl ze daar hulpeloos ligt. Onbetrouwbare verteller Amber, die soms liegt, neemt de lezer mee naar het verleden door haar ongelukkige kinderdagboekdagboeken en terug naar het angstaanjagende cadeau waar alles samenkomt. Deze spannende debuutroman met de ingrediënten van de perfecte psychologische thriller: moord, chaos en waanzin.

$ 17 bij Amazon

Foto: Flatiron Books

"The Lost Girls of Camp Forevermore" door Kim Fu

Nita, Siobhan, Dina, Andee en Isabel ontmoeten elkaar in een slaapkamp in de Pacific Northwest. Uiteraard zullen persoonlijkheden botsen als ze de bewegingen van hun kampactiviteiten volgen. Dat wil zeggen, totdat de vijf meisjes vertrokken voor een overnachtende kajaktocht naar een nabijgelegen eiland waar ze zijn gestrand en gedwongen zijn te overleven. Afwisselend deze schrijnende gebeurtenissen en de toekomst, waarin deze volwassenen als volwassenen hun leven doorleven van de slepende gevolgen van trauma, toont deze roman de keuzes die de jonge meisjes maken om te overleven in een bijzonder huiveringwekkend licht. Als volwassenen zijn ze volledig gerealiseerd en complex en blijven ze lang bij je nadat je klaar bent met lezen.

$ 16 bij Barnes & Noble

Foto: Houghton Mifflin Harcourt

"Everything Here Is Beautiful" door Mira T. Lee

Dit uitgestrekte en verbluffend geschreven debuut over psychische aandoeningen en de banden die familie met elkaar binden, vertelt het verhaal van de Chinees-Amerikaanse Lucia Bok die de diagnose schizoaffectieve stoornis heeft. Voor het begin van haar ziekte wordt Lucia verliefd op de veel oudere eenarmige Russische immigrant Yonah, maar een verlangen naar een kind betekent dat ze hem verlaat voor de jongere Manuel. Nadat zij en Manuel met hun dochtertje naar Ecuador zijn verhuisd, gaat Lucia verder naar haar ziekte. Een ontroerend verhaal over behoren tot een immigrant en de frustrerende, hartbrekende lengte die men zal gaan om een ​​geliefde te genezen, Everything Here Is Beautiful is uiteindelijk een liefdesverhaal tussen Lucia en haar oudere en meer capabele zus, Miranda. Ze kunnen hun eigen leven, loopbaan en relatie leiden onder de schaduw van de ziekte van Lucia, maar ze zijn onmiskenbaar gebonden door hun diepe, blijvende liefde voor elkaar.

$ 17 bij Amazon

Foto: Penguin Publishing Group

The Woman in the Window van AJ Finn

Deze Hitchcockian bestseller bevat Anna Fox, een alcoholische, opioïde-verslaafde kluizenaar met agorafobie die haar buren bespioneert via haar Nikon-lens en haar browser. Wanneer een nieuw gezin aan de overkant van de straat komt, raakt ze volledig geobsedeerd met hen, vooral wanneer ze getuige is van een gewelddadige misdaad in hun herenhuis. Natuurlijk zal niemand haar geloven. Deze roman draait dan snel het klassieke suspense-genre op zijn kop waar niets in Anna's wereld is wat het lijkt, zelfs niet de schaduwrijke Anna zelf.

De wendingen - en er zijn er veel - zijn zeker de moeite waard in deze claustrofobische maar boeiende thriller van de pseudoniem AJ Finn.

$ 16 bij Amazon

Foto: HarperCollins-uitgevers

"Social Creature" door Tara Isabella Burton

Louise Wilson en Lavinia Williams zijn op tegenovergestelde uiteinden van het sociale spectrum; Louise maakt amper een eind in Brooklyn, terwijl de jongere Lavinia op een "sabbatical" van Yale is, zodat ze het in New York City kan uitdelen. Lavinia wordt aangetrokken door Lavinia's rijkdom, zorgeloze houding en glamoureuze levensstijl, en offert haar eigen behoeften om haar nieuwe vriend bij te houden, en de twee vormen een spiraal van intense vriendschap gevuld met drank, drugs en seks, die eindigt met een van hun vroegtijdige dood .

Tara Isabella Burton heeft een gave voor het maken van spannende scènes en geeft Louise en Lavinia elk een volledig gevormd innerlijk leven dat hen onvergetelijk maakt.

$ 24 bij Amazon. Out 6/5/2018.

Foto: Knopf Doubleday Publishing Group

"Our Kind of Cruelty" door Araminta Hall

In deze donkere, sexy thriller spelen emotioneel beschadigde Mike Hayes en zijn vriendin Verity "V" Walton vaak een spel dat ze "the Crave" noemen, waarbij V zichzelf zal laten slaan door een man in een bar, zodat Mike agressief kan komen tot haar verdediging - waarna ze gepassioneerde seks hebben. Het gaat allemaal redelijk goed gedurende acht jaar totdat hij een tijdelijke baan in de VS aanvaardt. Na zijn terugkeer in Londen komt hij erachter dat V hem heeft verlaten voor een andere man met wie ze van plan is te trouwen, maar Mike is ervan overtuigd dat het nog steeds een rol speelt van hun spel en zal voor niets stoppen om haar terug te krijgen.

En wat als Mike gelijk heeft? De vragen zijn eindeloos in deze verwrongen en verontrustende page-turner.

$ 15 bij Amazon

Foto: Farrar, Straus en Giroux

"The House of Impossible Beauties" door Joseph Cassara

Als je niet kunt wachten tot Ryan Murphy's 'Pose' binnenkort verschijnt op FX, zal deze blitse roman je voorlopig tevreden stellen. Het echte huis van Xtravaganza in Harlem, dat een periode beslaat tijdens de late jaren '70 en het begin van de jaren '90, is de achtergrond van een fictief verhaal over Angie en Venus Xtravaganza samen met een diverse groep personages die van het Huis hun thuis maakten. Onder het dreigende spook van drugs en de aidsepidemie schroeven, vechten en houden deze dynamische balzaalsterren in dit hartverscheurende maar hoopvolle verhaal over familie en de ware betekenis van thuis.

$ 15 bij Amazon

Foto: HarperCollins-uitgevers

"The Immortalists" door Chloe Benjamin

In 1969 bezoeken de vier gouden kinderen een reizende waarzegger in hun buurt aan de Lower East Side van Manhattan. Wanneer ze de datum voorspelt dat elk van hen zal sterven, beïnvloedt deze kennis de broers en zussen de komende vier decennia in hun leven terwijl ze elk worstelen met lotgevallen, zelfvervullende profetieën en hun eigen sterfelijkheid.

Een van de drukste boeken van het jaar, The Immortalists heeft brede bekendheid gekregen als een ontroerende familiedag die is geraakt door een beetje magie en uiteindelijk hoop.

$ 15 bij Amazon

Foto: Penguin Publishing Group

"Freshwater" door Akwaeke Emezi

Deze elektriserende debuutroman van de in Nigeria geboren Akwaeke Emezi is doordrenkt van Igbo-mythologie en onderzoekt geestesziekte en trauma door protagonist Ada, die al sinds de geboorte door ogbanje wordt bewoond. Deze goddelijke geesten, elk met een eigen identiteit, vertellen de hoofdstukken in Zoetwater met sprankelend, meeslepend proza. Zodra ze Ada overnemen nadat ze op school seksueel is mishandeld, ontrafelt haar leven en trekt ze zich terug in haar eigen geest. Dan neemt Asughara, de meest krachtige en wraakzuchtige geest, haar mee op een gevaarlijke emotionele reis om ervoor te zorgen dat ze nooit meer pijn zal lijden.

$ 16 bij Amazon

Foto: Grove / Atlantic, Inc.

"Tangerine" door Christine Mangan

In Christine Mangan's debuutroman is het 1956 en Alice Shipley is net verhuisd naar Tanger met haar nieuwe echtgenoot. Ze is verrast toen Lucy Mason, haar collegiale kamergenoot en voormalig beste vriend, onaangekondigd opdook voor haar deur aangezien ze al een jaar vervreemd zijn na een tragisch ongeluk in Bennington. Terwijl de mysterieuze omstandigheden rond de tragedie worden onderzocht met flashbacks, zorgen Alice's angst voor haar nieuwe omgeving en Lucy's talent voor misleiding ervoor dat Lucy haar vriend gemakkelijk kan manipuleren en domineren. En dingen worden niet beter als Alice's echtgenoot verdwijnt.

Afgezet tegen de weelderige achtergrond van Marokko, gaat dit verhaal van een verdraaide, obsessieve vriendschap al snel op het grote scherm met Scarlett Johansson vast aan ster.

$ 16 bij Amazon

Foto: HarperCollins-uitgevers

"The Ensemble" Aja Gabel

Dit opwindende debuut volgt vier jonge vrienden in het Van Ness String Quartet en hun complexe relaties met elkaar gedurende 18 jaar. Er is romantiek en liefdesverdriet, succes en falen, verraad en verlossing, en nog veel meer als ze worstelen met hun ego, jaloezie, de druk van hun beroep en elkaar. Maar uiteindelijk vormen deze vier een perfect onvolmaakte familie, en het is een ontroerende en prachtige verrukking om hen te zien worstelen en groeien door de jaren heen.

$ 21 bij Amazon

Foto: Penguin Publishing Group

"The Honey Farm" door Harriet Alida Lye

De recent afgestudeerde afgestudeerde Silvia en schilder Ibrahim voelen zich aangetrokken tot een vrije kunstenaarskolonie (en elkaar) op een honingboerderij in Ontario. Ze ontmoeten de mysterieuze eigenaar Cynthia, die de extra hulp nodig heeft nadat haar boerderij is geteisterd door ongedierte en droogte. Maar iets voelt niet goed in dit zogenaamde paradijs, en Silvia en Ibrahim zullen binnenkort de duistere geheimen van Cynthia's verleden en de gruwelen die voor ons liggen ontdekken.

Honing-gedoopt proza ​​en vakkundig gemaakte spanning maken dit spannende debuut een zoete en sinistere traktatie.

$ 26 bij Amazon

Foto: Liveright Publishing Corporation

12 beroemdheden die zijn gevangen met Cigs (of gewrichten) in de hand