Hotel Bill For One Night Stay van Joe Biden kost $ 585.000

 
Anonim

door Spencer Cain 6 jaar geleden


Het is gemakkelijk om een ​​behoorlijk indrukwekkende hotelrekening te verzamelen op enkele van 's werelds meest exclusieve plaatsen, maar het bedrag op de tab van Vice President Joe Biden is anders dan wat we ooit hebben gezien - het gaat om $ 585.000! Biden en zijn gevolg bleven in het chique Hotel Intercontinental Paris Le Grand, dat zich in februari in Parijs bevond, toen hij aan een korte Europese tournee begon.
De prijs werd gerapporteerd door The Weekly Standard nadat ze het officiële online contract hadden gevonden, waarmee ze aantoonden hoeveel de overheid had betaald voor de hotelrekening.
Hoewel het onbekend is hoeveel kamers zijn team eigenlijk heeft geblokkeerd, wordt geschat dat ze meer dan 100 huurden. Het hotel beschikt over een Presidential Suite met twee kamers (die maar liefst 2.975 euro kost voor één nacht), en dat is waarschijnlijk waar hij verbleef met zijn vrouw, sociale functie Jill Biden. Het beslaat 1.851 vierkante voet en biedt een scala aan voorzieningen, van toplinnen tot een ultramodern entertainmentcentrum.
De rekening van Biden veroorzaakt een beetje controverse, voornamelijk omdat de belastingbetaler zijn enorme rekening oppikt sinds hij overzee in dienst was. Later die week verbleef hij ook in het Hyatt Regency in Londen en verdiende hij $ 459.389.
Kijk, we begrijpen dat het een belachelijke som lijkt, maar gezien het vereiste niveau van beveiliging, is het waarschijnlijk geen optie voor zo'n krachtige persoon om ergens minder te blijven dan de beste.
Wat vind je van Biden's tabblad? Had hij het in de Holiday Inn moeten scheuren?