Jessica Szohr's slanke nieuwe Bob

 
Anonim

door Nathan Bush 9 jaar geleden

Voor -circa juli 2009
Foto: Jim Spellman / WireImage.com

Na circa januari 2010
Foto: Stephen Lovekin / Getty Images

Er was een tijd dat ik mezelf een rabiate fan van het stomende tiener-drama Gossip Girl kon noemen. Elke maandagavond kon je me betrapt zien op mijn tv om te zien wat voor soort idioten de menigte van de Upper East Side was. Onlangs is mijn liefde voor de show begonnen af ​​te nemen, iets dat ik toeschrijf aan een combinatie van flauwe verhaallijnen en de afschuwelijke staat van Jessica Szohr's haar.

Begrijp me niet verkeerd, ik denk dat Jessica Szohr prachtig is, ik kan gewoon niet achter die versleten dingen staan ​​die ze extensies noemt. Alleen omdat ze Vanessa, de kunstzinnige Brooklyn-buitenstaander, speelt, wil nog niet zeggen dat ze een grungy hipster moet belichamen. In de afgelopen paar jaar zag ze eruit alsof ze halverwege een paar erg drieste dreads te voorschijn kwam of alsof ze in haar auto had geslapen.

Dus stel je mijn blije schok voor toen ik zag dat ze besloten had om het nieuwe jaar in te luiden met een gestroomlijnd nieuw 'doen'. Voorbij zijn de verfomfaaide extensies (goede riddantie) en in hun plaats is een chique, prachtige bob die haar verbazingwekkende ogen en exotische eigenschappen accentueert. Dit is nog een ander geval van long-does-not-always-mean-better (zie ook: Selena Gomez, Drew Barrymore). Superlang haar, met name extensions, kan je gezicht naar beneden trekken en geeft je soms een onverzorgde blik. Door al die centimeters af te snijden, hielp Jessica haar shaggy style en omhelsde een hip nieuw 'do. Laten we hopen dat Gossip Girl hetzelfde kan doen.

Wat vind je van Jessica's haar makeover?

Gepromoveerde verhalen