Jessica Simpson naar Star in NBC Sitcom op basis van haar leven

 
Anonim

door Spencer Cain 6 jaar geleden

Toen we de debuutsingle "I Wanna Love You Forever" van Jessica Simpson voor het eerst hoorden en zagen hoe ze het concept van ingeblikte tonijn verkeerd interpreteerde in haar realityshow "Newlyweds" (met de voormalige hubby Nick Lachey ), hadden we nooit gedacht dat ze zo'n krachtige kracht in de entertainment- en mode-industrie - en haar invloed blijft maar groeien. Volgende voor de starlet? Een NBC sitcom gebaseerd op haar leven.

Er werd net aangekondigd dat Simpson samenwerkt met Electus, het productiebedrijf dat verantwoordelijk is voor de NBC-modewedstrijd "Fashion Star" (waarop Jess een rechter is) om aan een pilot voor het netwerk te werken.

"We zijn zeer verheugd om samen te werken met de veelzijdige Jessica Simpson om deze nieuwe sitcom tot leven te brengen op NBC, aangezien ze echt een moderne Lucy is met ongelooflijke komische koteletten, " verklaarde Electus oprichter en voorzitter Ben Silverman in een release. "Van het runnen van een mode-imperium tot het ruzie maken van haar publieke imago als een nieuwe moeder, we zien Jessica's karakter een verscheidenheid van 'alledaagse' omstandigheden benaderen die het publiek hardop laten lachen."

Hoewel we een beetje kunnen zien hoe een standaard (lees: multi-camera en een lachnummer) sitcom over het leven van Jess aanlokkelijk kan zijn voor producers, lijkt het een beetje verkeerd om Lucille Ball te vergelijken met iconische en baanbrekende comedian en actrice. Suzanne Somers zou een meer accurate vergelijking kunnen maken, denken we.

Hoe dan ook, Simpson is het er duidelijk mee eens dat haar leven een scriptcom sitcom waardig is, en zegt: "Ik denk vaak dat ik denk dat niemand ooit de dingen kan verzinnen die echt in mijn leven gebeuren - dus tussen de echte elementen en een geweldig team van schrijvers, ik denk dat we mensen zullen laten lachen! "Simpson's eerdere acteurscredits omvatten slecht ontvangen films zoals" Employee of the Month "en" The Dukes of Hazzard ", evenals haar recente reclameboodschappen van Weight Watchers.

Ben je enthousiast voor de show van Simpson, of moet ze vasthouden aan het ontwerpen van schoenen en het hebben van kinderen? (Ze heeft er nog een op komst met verloofde Eric Johnson, zoals we zeker weten dat je gehoord hebt).

Foto via Weight Watchers