Jessica Simpson Garners 8 WWD-verhalen, $ 1 miljard, WTF?

 
Anonim

door Kerry Pieri 8 jaar geleden

Jessica Simpson is dom als een vos. De zangeres cum reality star cum fashion mogul heeft een rijk van licentienemers opgebouwd en ze loopt helemaal naar de bank in die knock-offs. WWD gaf vandaag haar acht artikelen, hieronder is een overzicht van alle dingen J.Simp.

1. Vince Camuto is Jessica's eigen persoonlijke genie:
Vince legt uit: "Ik heb duidelijk gemaakt dat ik gewoon geen nieuwe schoenlicentie wilde nemen. We wilden de totale levensstijl van Jessica kunnen creëren. Dus investeerde hij veel in haar: in de zomer van 2005 kocht Camuto de hoofdlicentie voor $ 15 miljoen. In die tijd dachten mensen dat ik gek was. Dat was veel geld. "

Over Jessica zegt Camuto: Ik vond de demografische gegevens goed. Jessica is aardig. Shes benaderbaar. Ze lacht om zichzelf. Wat hij niet deed: "dat meisje kan echt schoenen ontwerpen."

2. Jessica kiest voor haar favorieten!
Er zijn cowboylaarzen, koffers, een cape en wijd uitlopende jeans bij betrokken.

3. We zien beelden van Jessica in de stad vergeleken met haar ontwerpen: ze is haar eigen inspiratie!


4. Naar verwachting zal Jessica's mode-imperium volgend jaar $ 1 miljard in de detailhandelsverkopen bereiken.
Ook zijn er "22 licentieovereenkomsten getekend om Jessica Simpson-merchandise te produceren, met thuis, fijne sieraden, cosmetica en herenkleding op de radar", legt de handel uit. Jessica zegt: hoe groter het wordt, des te stressvoller het wordt, dat wil zeggen in de woorden van Biggie Smalls, mo 'money, mo'-problemen.

Jessica geeft veel complimenten aan Vince Camuto door te zeggen dat ik niet echt wist dat ik de modewereld zou aankunnen, maar toen ik de kans kreeg om een ​​rij schoenen te beginnen, sprong ik meteen aan boord. Vince Camuto is absoluut een voorbeeld voor mij als het gaat om het maken van schoenen. Hij geloofde gewoon in mij van jonggehuwden. '

In persoonlijk nieuws is ze niet gehaast om te trouwen en neemt ze al dan niet deel aan de X-factor.

5. Jessica wordt steeds rijker, met de hulp van Jones Apparel Group.
Maar het gaat niet alleen om haar naam, Jack Gross, chief executive officer van de Jones Jeanswear Group binnen The Jones Group, vertelde WWD: "Het feit dat ze een ster was, was niet het ding dat me het meest intrigeerde. Het feit dat ze een merk had en het al succesvol was, was wat interessant was. Het feit dat ze een ster was, was een toegevoegde waarde ten opzichte van andere situaties waarin de ster centraal staat en het product secundair is. Dit product spreekt voor zich. Je hoeft geen fan van Jessica Simpson te zijn om het op prijs te stellen. "
Wat hij niet zei: "We hebben Jessica nauwelijks nodig om het te halen!"

6. Winkeliers LIEFDE Jessica Simpson !
Waarom? Omdat ze ze geld maakt. Nordstrom, Lord & Taylor, Belk's en meer zeggen haar lof, vanwege al het eerder genoemde geld. Bovendien IS zij het merk.

7. Jessica Simpson weet hoe ze zichzelf moet merken.
WWD geeft toe dat het een beetje raar is dat Simpson zo succesvol is en zegt: "Hoewel ze een paar hitsingles heeft gehad, zijn de albums geproduceerd sinds ze verscheen op haar baanbrekende MTV realityshow Newlyweds, die liep van 2003 tot 2005, en niet in de hitlijsten kon klimmen. het documentairestijlprogramma waar ze vorig jaar op verscheen voor VH1, waarin ze de wereld rondgereisde om onorthodoxe schoonheidsrituelen bloot te leggen, kreeg slechte beoordelingen. "Dus wat geeft het? Ze reset de balk voor reality-tv, zegt Joanna Coles van Marie Claire, The Kardashians en Snooki kwamen daarna. Ah, dus zij is de voorloper van de Kardashians? Eng.

8. Jessica Simspson krijgt sociale media.
Het meisje houdt van te tjirpen, zeggend, Zijn authentiek aan mijn emoties. Ik wil mensen niet bombarderen. Er is een reden waarom er een limiet van 140 tekens is. En mensen houden van haar om haar. Man, mensen houden van Jessica Simpson.

Final Thoughts: The Jessica Simpson Plan voor The Secret to Success: Verkrijg een realityshow, laat Amerika denken dat je een beetje dom maar lief bent, maak vrienden met Vince Camuto, sla designschool over, verdien tonnen geld.

Foto: Jean Baptiste Lacroix, WireImage