Jennifer Lawrence behandelt Vogue, zegt dat ze altijd wist dat ze beroemd zou zijn

 
Anonim

door Meghan Blalock 5 jaar geleden


Jennifer Lawrence heeft à© à© n geniale publicist, of ze is echt als "echt raar", zoals ze beweert te zijn in haar zojuist uitgebrachte interview voor Vogue's september coververhaal. Ze ging zitten met de schrijver Jonathan Van Meter in het klassieke restaurant The Odeon in de binnenstad van New York City, waar de twee zeven uur gingen zitten en drinken en praten over zaken als J.Law's carrière, haar bijnaam, zelfs haar bizarre 'geloof in sponzen ", waarvan zij beweert dat zij en ex-vriend Nicholas Hoult uit elkaar zijn gegaan .

"Ik word 's ochtends vroeg wakker als ik nieuwe sponzen heb, " zegt Lawrence. "Die teller ziet het niet eens aankomen. [Nicholas] zou ze nooit uitwringen. We waren één keer in de keuken en ik pakte de spons op en die was zeepachtig en nat, en ik dacht 'Ziet u?' Dit zijn de dingen die me doen denken dat we nooit gaan werken. '"

De actrice vertelt Vogue ook dat ze het niet eens is met haar beroemdheid, en dat ze probeert 'vrede te maken' met roem, maar zegt ook dat ze 'in bed lag en zich afvroeg' over wat haar bekend zou maken. "Het was geen visioen. Maar als het gebeurt, heb je dit begraven begrip. '

Ga nu naar Vogue om het interview volledig te lezen en kies het tijdschrift wanneer het op 20 augustus de kiosken treft.