Een gelei trend? We verkennen een nieuwe textuur in make-up en huidverzorging

 
Anonim

door Libby Cross 7 jaar geleden

Het is geen geheim dat Aziatische cosmetische bedrijven toonaangevend zijn in productontwikkeling. We hebben het gevoel alsof we een gestage stroom van innovatieve nieuwe producten zien die in sommige gevallen de manier hebben veranderd waarop we make-up dragen en voor onze huid zorgen (BB crèmes, iemand?). De nieuwste sensatie was make-up en huidverzorgingsproducten met een een geleiachtige textuur die beweert pure dekking, verstevigende actie en ongelooflijk vocht te bieden. Hoewel het Amerikaanse merken een paar jaar nodig heeft gehad om door te slaan, beginnen we nu geleiproducten te zien die beschikbaar zijn aan cosmetische loketten en in de schappen van onze lokale drogisterijen.

Hoewel we nog moeten bepalen of producten met gelei echt beter zijn of dat ze gewoon het product zijn van hype, als complete en complete schoonheidsjunkies, kunnen we niet meer enthousiast zijn om er zo veel mogelijk te proberen als we onze kleine handen op kunnen krijgen. We houden vooral van jelly blushes als alternatief voor onze bloesems van crèmes, vooral voor een pure, natuurlijke look die onze natuurlijke uitstraling nabootst. Jelly lipsticks en lippenbalsems zijn ook favoriet omdat ze de neiging hebben om een ​​hydraterende formule te mengen met een heldere, levendige kleur.

Dus om u te laten beslissen of geleiproducten de weg van de toekomst zijn, hebben we 10 van de meest interessante nieuwe formules en producten voor u verzameld!

Estee Lauder heeft een van de sterkste assortimenten van jelly-textured oogschaduws die er zijn. Ze zijn ongelooflijk glad en gemakkelijk te mengen en vormen de perfecte manier om in de trend te komen.

(Estee Lauder Pure Color Gelee EyeShadow, $ 24, esteelauder.com)

Givenchy's jelly blush smelt in de huid om een ​​natuurlijk bloos-effect te creëren dat licht genoeg is voor zomerse kleding.

(Givenchy Blush Gelee Jelly Blush in 'Candide Pink', $ 33, sephora.com)

Maybelline is op de geleistraling gesprongen en heeft een reeks betaalbare bloostjes uitgebracht met een springerige, geleiachtige textuur in een reeks prachtige tinten.

(Maybelline Dream Bouncy Blush in 'Rose Petal', $ 7, 99, ulta.com)

Deze Clarins lippenbalsem biedt heldere, kristalachtige kleuren met een kalmerende textuur die eenvoudig glijdt.

(Clarins Instant Smooth Crystal Lip Balm in 'Crystal Coral', $ 24, 50, nordstrom.com)

Aziatische vrouwen zijn gevallen voor jelly-textured huidverzorgingsproducten zoals deze oogcrème van Etude House, die het onderhuidse gebied verstevigt en hydrateert.

(Etude House Moistfull Collagen Firming Eye Cream, $ 21, 99, choimarket.com)

De oogschaduw van jill Stuart is doordrenkt met glinstering om een ​​ijsachtig effect op het oog te creëren.

(Jill Stuart Jelly Eye Color in 'Diamond Snow', $ 38, imomoko.com)

Estée Lauder baant de weg voor bronzers die vocht door hun gelextuur bieden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat dit misschien wel het mooiste make-upproduct ter wereld is!

(Estée Lauder Pure Color Illuminating Powder Gelee, $ 40, nordstrom.com)

Door Terry's prachtige gelei lipglosses zorgen voor pure kleur en glans in de helderste tinten voor de zomer.

(Door Terry Aqualip Tint in 'Dancefloor Flirt', $ 35, spacenk.com)

Jelly-texturen zijn ook geïnfiltreerd in de wereld van lichaamsverzorging. Het assortiment douchegelnen van Lush is licht en fris - perfect voor de zomer!

(Lush Shower Jelly in 'Sweetie Pie', $ 5, 95, lushusa.com)

Cult Zuid-Koreaanse merk Skinfood heeft een vochtinbrengende lippenbalsem gecreëerd met een geleiproduct en een zoete honingformule.

(Skinfood Honeypot Lip Balm in 'Peach', $ 18, yesstyle.com)

De Kentucky Derby is deze zaterdag, dus hier is een galerij met beroemdheden in ...