J. Crew werkt samen met Bite Beauty voor 3 heerlijke nieuwe lipshades

 
Anonim

door Taylor Post 4 jaar geleden

J. Crew Custom Bite Lip Colors (van links naar rechts: Edie, Lola, Sofie)

Maak je klaar om de perfectie op je lippen te dragen - J.Crew heeft zijn tanden gezet in een nieuwe samenwerking met Bite Beauty en introduceert deze maand drie nieuwe matte lipkleuren in hun winkels.

"We zijn altijd op zoek naar producten van hoge kwaliteit", legt Tom Mora uit, vice-president van het damesontwerp bij J.Crew. "Het feit dat bijten volledig natuurlijk is, maakt het een toegevoegde bonus."

Als je al dol bent op Bite's Matte Creme Lip Crayon, wil je deze nieuwe tinten die exclusief bij J.Crew worden verkocht, in handen krijgen. De drie nieuwe tinten zijn als volgt: Lola is een elektrische crimson, Sofie is een heldere suikerspinroze en Edie is een sexy rood voetzoekerrood.

"J.Crew heeft zichzelf gedefinieerd als de trendsetter van sophisticated cool. We zijn heel blij dat we drie elektrische zonneschermen hebben gemaakt die het J.Crew-meisje belichamen en die dienen als het ultieme accessoire, "zei Susanne Langmuir, oprichter van Bite Beauty. "Maar het gaat om meer dan dat; het gaat om het creëren van een statementlook voor lippen die echt fris en mooi is. "

Zorg ervoor dat je deze drie nieuwe lip-shades aanpakt terwijl je kunt. Ze zullen beschikbaar zijn voor een beperkte tijd vanaf 28 juli tot 31 oktober, in de winkel en online.

[Raffinaderij 29]