Ivanka Trump: huwelijksweekend met Jared Kushner

 
Anonim

door Arielle 9 jaar geleden

Ivanka Trump en Jared Kushner legden de knoop op zondag, op de Trump National Golf Course in New Jersey. Het paar van de krachtpatsers was al twee jaar aan het daten en slechts drie maanden verloofd. De 500 gasten bruiloft omvatte bekende beroemdheden, politici en, onze favoriet, Anna Wintou r. Regis Philbin werd zelfs opgeroepen om te zingen bij de receptie, een gezicht dat we graag zouden zien.

Jared, eigenaar van de New York Observer en zoon van Charles Kushner, de miljardair makelaar op onroerend goed, past perfect bij Ivanka, omdat ze beide vergelijkbaar zijn qua leeftijd, beroep en opvoeding.

Met Vera Wang zag Ivanka er prachtig uit op haar met gebladerte gevulde huwelijksdag. Voor de ceremonie twitterde ze: "Ik heb net een prachtige wandeling gemaakt. De bladeren zijn spectaculair en de zon schijnt. Alles is gewoon perfect! Ik ga vandaag trouwen! "Oh, wat houden we van Twitter.

Ivanka heeft niet alleen de sprookjesachtige bruiloft van haar dromen gehad, maar haar nieuwe boek heeft deze week de Best Seller-lijst gemaakt.

Felicitatie voor de pasgehuwden! Het echtpaar gaat naar Afrika voor hun huwelijksreis.

(NY Post, MSNBC)