Het is officieel: Tina Fey en haar team zijn hard bezig met de 'Mean Girls' musical

 
Anonim

door Rachel Krause 3 jaar geleden

Kevin Winter / Getty Images

Het is twaalf hele aardejaren geleden dat Mean Girls voor het eerst op het grote scherm kwam, maar we hebben het nog steeds over de komische perfecte middelbare schoolkomedie zoals die gisteren was. Anders dan Lindsay Lohan heeft Mean Girls de klappen van de tijd ontweken; het is net zo relevant vandaag als het was in 2004, hoewel Juicy Couture sweatsuits-as-status symbool de weg is gegaan naar LiLo's sproeten.

Onze harten gingen niet stuk toen Tina Fey de kans op een vervolg afwees, want laten we eerlijk zijn, is er ooit een vervolg geweest op een fantastische film die geen totale teleurstelling was? Een musical kan echter gewoon een ander verhaal zijn.

Fey sprak gisteravond in een Times Talk om haar nieuwe film, Whisky Tango Foxtrot, te promoten, en onvermijdelijk had het publiek een paar vragen die niets te maken hadden met de film, zoals of Fey wel of niet aan een Mean Girls- musical werkte. Het officiële antwoord? Het is aan.

"Ja, het gebeurt nog steeds, " vertelde Fey de menigte. Dit komt slechts een dag nadat ze zich bij Howard Stern voegde voor zijn radioprogramma, waar ze ook de geruchten bevestigde.

Het is absoluut een lopend werk in uitvoering, maar Fey zal verantwoordelijk zijn voor het script, samen met haar echtgenoot Jeff Richmond, die toevallig ook een getalenteerde componist, regisseur en producent, en schrijver en tekstschrijver Nell Benjamin is - dus het is vast een succes, veel meer dan het zou zijn als een derde partij zich aanmeldde om de film aan te passen voor de fase. Mean Girls is alleen echt veilig in de handen van Tina Fey.