Het is officieel: Justin Timberlake en Jessica Biel zijn getrouwd

 
Anonim

door Spencer Cain 6 jaar geleden

Na vele berichten deze week dat het echtpaar Justin Timberlake en Jessica Biel aan het trillen waren in Italië, hebben we nu een officiële bevestiging. Het duo gaf vandaag een uitspraak aan mensen : "Het is geweldig om te trouwen, de ceremonie was prachtig en het was zo bijzonder om omringd te zijn door onze familie en vrienden."

Details van de bruiloft worden op dit moment bij de moeder bewaard, dus we speculeren nog steeds over wat ze mogelijk heeft kunnen dragen. Gegeven enkele van haar recente rode loper keuzes geïnspireerd door haar stijlvolle echtgenoot, denken we dat Biel er fantastisch uitzag in een aantal Dior Couture of Elie Saab (zoals eerder gerucht deed). Alles wat we tot nu toe weten is dat het een mooie affaire was in Zuid-Italië met familie en vrienden. Nog geen woord over als de * NSYNC-jongens aanwezig waren, maar we kunnen alleen maar hopen.

Dit huwelijk was lang in de maak, omdat het paar sinds januari 2007 dateert. Ze splitsten kort in maart 2011, maar tegen het einde van het jaar waren ze verloofd na een weelderige skivakantie in Jackson, Wyoming.

Felicitaties voor het mooie en stijlvolle stel.