Is 3D-kleding het volgende grote ding voor mode?

 
Anonim

door Susie G 7 jaar geleden

Omdat 3D-technologie de afgelopen twee jaar een populaire trend lijkt te zijn op het gebied van kunst en amusement, van films tot digitale cameratechnologie, was het volgens mij slechts een kwestie van tijd voor de mode-industrie om op te springen de 3-D-bandwagon.

Dankzij de in Taipei gevestigde ontwerper Tri Nouio en zijn label NOUMENON heeft deze recent afgestudeerde van Shih Chien University 3D-technologie gecombineerd met stoffen die zijn bedrukt met afbeeldingen van de natuur. Volgens de website van de ontwerper is de denkwijze achter de collectie gebaseerd op "

.

de vertrouwdheid van de natuur met nieuwe technologie en is bedoeld als een ironische verklaring dat moderne technologie de natuur niet kan beschermen. "

Daarnaast vermeldt de website ook dat de verzameling "

.

is bedoeld als een afleiding van de menselijke vorm ", wanneer gedragen met 3D-bril (uiteraard).

De afbeeldingen op de kledingstukken lijken interessant en toch nog steeds flatterend voor alle lichaamstypen, met of zonder de 3D-bril.

Bekijk enkele van onze favoriete stukken uit het lookbook van voorjaar / zomer 2012 in de bovenstaande diavoorstelling en laat ons weten of je deze blindgangers volgend seizoen durft te verslaan in de comments hieronder!

[via Trendland]

Maxi Dress 3D Foliage Pattern, $ 80, bij wonderMode

Shirt met 3D-loofafdrukken, $ 700, bij wonderMode; Broek met Front Pabel en 3D Foliage Print, $ 700, bij wonderMode

Mini-jurk met 3D-bloemenprint, $ 1000, bij wonderMode

The Krazy Kardashians: Their Biggest Dramas Of 2011

Gepromoveerde verhalen