Het internet kan er niet uitkomen hoezeer deze tiener eruit ziet als Regina George

 
Anonim

door Jason Pham 1 maand geleden

Foto: Paramount Pictures.

Toen Mean Girls in 2004 in première ging, werd de schurk Regina George een instant-icoon, met fans die het personage voor Halloween citeerden, refereerden en verkleedden. Maar het lijkt erop dat één fan al een ingebouwd kostuum heeft.

Clarisse Muller, een 16-jarige verkiezingstrekker uit Namibië, Afrika, schokte het internet na een foto van haar die er precies uitzag als de Mean Girls die viral gingen. Op de foto was Muller te zien, de eerste nummer twee voor Miss Teen Namibia 2018, in een geheel witte outfit met een dood-achtige blik - niet anders dan de looks die Rachel McAdams gaf als Regina, de bijenkoningin van een gemene kliek bekend als The Plastics.

MEER: Beroemdheden van de moderne dag naast hun old-school look-alikes

Het is begrijpelijk dat fans krankzinnig werden over de gelijkenis van Muller, met velen die Muller zelf voor Muller ondeugdden. Sommigen refereerden zelfs aan een grap van Mean Girls : "Als je uit Afrika komt, waarom ben je dan wit?" - nadat je hebt gehoord dat Muller uit Afrika komt. (Zoals BuzzFeed meldt, zijn meer dan 100.000 Namibiërs wit nadat de Duitsers het land in de 19e eeuw koloniseerden.)

MEER: 15 serieus Uncanny Celebrity Look-Alikes die je geest zal pijpen

Wat Muller betreft, de tiener is geamuseerd door de reactie op haar Regina-achtige uiterlijk. Ze vertelde BuzzFeed dat ze voor het eerst hoorde van de vergelijking twee weken geleden toen iemand haar een bericht stuurde en wees op de gelijkenis. "Het is zeker niet iets dat ik eerder heb gehoord, maar er was een man die me ongeveer twee weken geleden op Instagram dumpte en me vertelde dat ik precies op Regina leek, " zei ze. "Eerst dacht ik dat het raar was, maar ik raakte er snel aan gewend en het is echt leuk."

Dus haal. Bekijk enkele van de andere foto's van Muller om te bepalen of ze daadwerkelijk Regina 2.0 is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wees sterk en moedig. Wees niet bang⛅ Joshua 1: 9 Fotograaf: @helene_grundeling #streetstyle #acemodels #redhair #wlyg

Een bericht gedeeld door Clarisse Muller (@ clarisse.muller13)

Bekijk dit bericht op Instagram

. Wat is er mis met zelfvertrouwen?