Instant make-over: deze drie-in-een borstel diep reinigt de poriën

 
Anonim

door yurimakarenko2014 5 jaar geleden

Af en toe komen we een product tegen dat een onmiddellijke glans verleent, waardoor onze blik (voor het beste!) In een oogwenk verandert. Omdat we het nalaten om ze voor onszelf te houden, benadrukken we deze geniale vondsten in onze Instant Makeover-serie.

Het is zeldzaam om onmiddellijke resultaten te zien van een nieuwe huidverzorgingsroutine (de meeste hebben minimaal een verbintenis van zes tot acht weken nodig), maar toen ik de nieuwe DDF Revolve Professional 500X ($ 139, later deze maand beschikbaar op ddfskincare.com) probeerde, heb ik merkte een verandering op na een enkele reiniging van één minuut.

Ik ben meestal niet iemand die van mijn huidverzorgingsregime afkomt, maar omdat het systeem wordt geleverd met twee reinigingsborstelkoppen - delicaat en regelmatig - en drie intensiteitsinstellingen, kon ik traag van start gaan. Ik heb de 360 ​​graden draaiende borstel op de laagste stand gezet voor een zachte diepe reiniging. Wanneer het tijd is om van gebied te wisselen om schoon te maken, laat het penseel u weten door te pauzeren en een perfect getimede routine van 1 minuut af te leveren.

Meteen na gebruik was mijn huid een beetje roze, maar ik besefte al snel dat het dankzij de diepe reiniging was. Ik zag de vermindering van mijn poriën en voelde de algemene zachtheid pas even later. Ik gebruik de reinigingsborstel nu om de dag voordat ik naar bed ga, zodat ik het stadsrasp van mijn gezicht kan halen en wakker word met een schone, frisse huid om mijn dag te beginnen.

De bevestiging van de schuimschijf, wanneer gebruikt met de meegeleverde Micro-Derma-kristallen, geeft de huid een diepe afschilfering door microdermabrasie. Het is perfect voor een intensieve behandeling van één of twee keer per week. Het beste gedeelte? Als u niet zeker weet hoe u het hulpmiddel in uw routine moet opnemen (dagelijks? Één keer per week?), Zullen de experts van DDF een programma voor u online of in de winkel aanpassen.

Lezen