Instagram Insta-Glam: Flash-tatoeages

 
Anonim

door stylelindspiration 4 jaar geleden

De kans is groot dat als je een kind was, tijdelijke tattoos het ultieme coole ding om te dragen waren. Sinds cartoon tatoeages die "zich wassen in de badkuip" niet echt sociaal aanvaardbaar zijn als een volwassene, waren we verrukt om te leren van de nieuwste trend: flash-tatoeages. Hoewel deze tijdelijke metalen taatsen deze zomer enorm zijn gegroeid, zijn ze nog steeds volledig draagbaar in de herfst. Of je nu kiest om deze glimmende schoonheden te versieren als faux sieraden of gewoon als een leuk accent stuk, ze zien er ongelooflijk chique uit, hoe je ze ook rockt.

Instagram-gebruikers hebben hun beste flash-tattoo-afbeeldingen de laatste tijd getoond, waardoor we snel naar de winkel willen gaan en een pakket (of vijf) willen kopen. Bekijk enkele van deze geweldige flash-tatoeages en ideeën over hoe je ze kunt dragen, en laat ons weten hoe je je flash-tats deze herfst in de comments-sectie zult dragen!

Meer van Beauty High:
The Colorful Makeup Trend We Love for Fall
Hoe de beste rode lippenstift voor jou te vinden
6 trucs voor het vinden van de perfecte naakt nagellak

Het groeperen van een stel handboeien en armbandjes met flitsarmen is de 'it'-trend bij het gebruik van flash-tatoeages, en @vmscloset laat ons zien hoe geweldig het er echt uitziet.

Foto: Instagram

@Nenethefashionblog hield het simpel met een paar mooie chevron-ontwerpen op haar vingers en op de achterkant van haar nek.

Foto: Instagram

Gebruiker @z_inita had gelijk op het doel met haar plaatsing van drie pijlen op haar binnenarm.

Foto: Instagram

@Blogcidahcampos rockt de perfecte ketting die nooit in de war raakt of ronddraait terwijl je hem draagt.

Foto: Instagram

@ Ellebeau.yoga plaatste een eenvoudige rij kleine driehoekjes net onder het oog voor een extra vleugje glans op haar gezicht.

Foto: Instagram

Flash-tatoeages bootsen vaak het uiterlijk van henna na en @mxbucci laat ons zien hoe cool een krachtig, ingewikkeld ontwerp op de handen kan lijken.

Foto: Instagram

Leg een verklaring af (letterlijk) zoals gebruiker @ladeedarling dit deed met een mooie scriptflits-tatoeage.

Foto: Instagram

Het Instagram-account @flashtattoos toonde ons deze eenvoudige, maar toch schattige blik van het plaatsen van het woord "liefde" onder de lagere knokkel om het uiterlijk van een ring na te bootsen.

Foto: Instagram

Linda Tol is onze Fave Street Style Star