Instagram Insta-Glam: Benijdenswaardige wimpers

 
Anonim

door Libby Cross 6 jaar geleden

Net zoals we van schoonheid houden, zijn we soms lui en willen we ons concentreren op het spelen van één specifieke functie. Op dit moment zijn het onze wimpers. Misschien is het omdat het die tijd van het jaar is waarin een miljoen dingen tegelijk lijken te gebeuren - finales, afstuderen, deadlines voor het werk, noem maar op - maar we houden van de eenvoud om de rest van onze look minimaal te houden en alles te focussen onze aandacht op het maken van onze wimpers zien er zo lang en weelderig mogelijk uit. We hebben ontdekt dat dit de perfecte manier is om er met minimale inspanning glanzend uit te zien!

Naarmate onze zweepobsessie is gegroeid, hebben we een nieuwe trend in schoonheid opgemerkt: wat we graag 'wimperkunst' noemen. Hoewel we nooit echt hebben overwogen om gedurende de dag gevederde valse wimpers of wimpers te dragen, hebben sommige van de verbazingwekkende afbeeldingen we hebben deze week op Instagram gevonden dat we onze houding heroverwegen. Dus als u op zoek bent naar iets anders om te proberen, of als u gewoon wilt weten hoe u uw wimpers er op uw best uit kunt laten zien, klik dan door onze slideshow van de beste wimpers op Instagram deze week!

Bevederde of verfraaide valse wimpers zijn een geweldige manier om drama toe te voegen als u zich zo geneigd voelt.

(Illamasqua valse wimpers, $ 12, sephora.com)

(Instagram-gebruiker: stephanieemc)

Dramatische wimpers gaan perfect samen met een krachtige lip en een minimaal gezicht.

(MAC Wimpers in '21', $ 15, maccosmetics.com)

(Instagram gebruiker: reneetyburczy)

Een dichte set valse wimpers zal je wimpers opzwellen zodat ze er super dik uitzien.

(Pop Beauty Dressed Up Diva Lashes, $ 10, ulta.com)

(Instagram gebruiker: makeupbyjessika)

Probeer je valse wimpers zo dicht mogelijk bij je wimperlijn aan te brengen (pincet is de sleutel tot dit!) Een slicker van vloeibare voering zal helpen vermommen waar ze elkaar nog verder ontmoeten.

(Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner in 'Jet Black', $ 20, sephora.com)

(Instagram gebruiker: trannosaurusbby)

Spider-y-wimpers bestaan ​​al een tijdje. Om de look te krijgen, breng een mascara aan die het volume verlengt en toevoegt - en pas zoveel mogelijk lagen toe als je kunt! Kam vervolgens door om de wimpers van elkaar te scheiden.

(Cover Girl Lash Blast Fusion Mascara in 'Very Black', $ 9, 49, ulta.com)

(Instagram gebruiker: viktorianikita)

Dikke wimpers zien er prachtig uit als de rest van je look minimaal is - denk aan de blote huid, naakte lippen en het ongedaan gemaakte haar. Krul eenvoudig je wimpers en breng jassen aan van je favoriete mascara!

(Shu Uemura Eyelash Curler, $ 20, shuuemura-usa.com)

(Instagram gebruiker: jadiieh)

Meester van de kunst van het falsies? Probeer individuele wimpers op de onderste wimperlijn voor een extra dramatisch effect.

(Ardell DuraLash Starter Kit, $ 8, 99, ulta.com)

(Instagram gebruiker: gabriella_warnke)

Volle, dikke wimpers zijn de perfecte aanvulling op een rokerig oog. Probeer mascara toe te voegen aan je valse wimpers als je wilt dat ze super dik zijn!

(Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking, $ 30, sephora.com)

(Instagram-gebruiker: alex623)

Als het op wimpers aankomt, zullen we ons voor altijd laten inspireren door Brigitte Bardot-achtige looks. Volumineus haar, naakte lippen, gebronsde huid en volle wimpers zijn de perfecte combinatie in onze boeken.

(Revlon Grow Luscious Mascara in 'Blackest Black', $ 7, 99, ulta.com)

(Instagram gebruiker: trendychaser)

Als het gaat om het toepassen van valse wimpers, zijn de tools die u gebruikt, de sleutelwoorden. Zorg ervoor dat je een pincet en lijm van professionele kwaliteit gebruikt om ervoor te zorgen dat ze de hele dag op hun plaats blijven.

(Duo Adhesive, $ 8, maccosmetics.com)

(Instagram-gebruiker: lakhania3)

Glitter Goddess: Neon Hitch verwarmt de dansvloer