Inside Miami's Express Pop-Up Shop After-party met stijlblogger Annie Vazquez

 
Anonim

door Annie Vazquez 6 jaar geleden

Annie Vazquez is een stijlblogger uit Miami. Annie is een expert als het gaat om winkelen met een beperkt budget, het vinden van nieuwe ontwerpers en labels in haar geboortestad, en het ontdekken van stijldrends over de hele wereld. Ze is te zien in Elle, NYLON, The New York Times en meer. Bekijk haar blog, TheFashionPoet, en volg haar op @thefashionpoet.

Meer dan 75 fashion influencers, bloggers, modellen en media verzamelden zich op de swanky South Beach hot spot, de Rec Room in The Gale Miami, voor de Express Wrap-Up Party. Het was duidelijk dat gasten gekleed waren om te doden, veel rockende de blikken uit de Express Spring Collection. We hebben veel luchtige bloemenjurken, nautische looks, sexy short-lovertjesrokken en bezaaide tops bekeken, recht uit de pagina's van de nieuwste catalogus (je kunt de looks scoren die je hier nu in de winkels ziet).

De Rec Room was de perfecte setting voor een dergelijke intieme bijeenkomst. De vaag verlichte lounge had een kenmerkende jaren '80-flair, en aanwezigen hadden een knaller rommelen door relikwieën uit het decennium zoals oude Bananarama en Ghostbusters platen, een Kermit the Frog lunchbox, een Mickey Mouse roterende telefoon (weet je nog ?!), en oud -school worstelen cijfers. Wanneer gasten niet aan het chatten waren of aan het uitpraten waren, dansten ze op een mix van deuntjes, van hiphop tot classic rock. Het was absoluut een modieus feest om te onthouden.

Klik hier voor meer informatie over onze relatie met Express: cmp.ly/3

Ik heb zo'n geweldige tijd gehad om met de Express- en StyleCaster-teams in de Rec Room rond te hangen. Hoe schattig is deze Express peplum top en gebreid pailletten mini ik ben aan het schommelen? Sequin gebreide minirok bij express.com, Pelpum Shell Top bij express.com

DJ Los de la Vega speelde een mix van deuntjes van hiphop tot classic rock.

Meer dan 75 fashion influencers, bloggers, modellen en media verzamelden zich op de hotspot South Beach, de Rec Room in The Gale Miami, voor Express 'Spring Break Wrap Up Party.

Bloggers Tatiana Torres, van Furormoda, Daniela Ramirez, van Nany's Klozet, en Steffy Kuncman, van Steffy's voors en tegens, kwamen opdagen voor de festiviteiten.

Hier zijn enkele leden van het geweldige Express-team in de voorjaarscollectie. Zijn hun flowy bloemenjurken en pailletten niet ideaal voor het seizoen?

Deze aanbiddelijke koozies waren de perfecte partijgunst om dranken te behandelen!

Verschillende Style Bloggers, zoals Jana Rose Carrero (links afgebeeld), van OJ & Cigs, kwamen met de nieuwste looks uit de Spring-collectie van Express. Ik ben dol op deze rok met hoge taille en geplooid ponte en deze met kleur geblokkeerde peplum top, beide veelzijdig genoeg om overdag en 's nachts te rocken. Hoge taille geplooide Ponte gebreide rok bij express.com, Colour Block Peplum Top op express.com

Ik en de fotograaf Mayleen Gonzalez hadden het heel goed met de Express Spring Break Wrap-Up Party in de Rec Room van South Beach.

De Express Spring Break Wrap-Up Party in Miami was duidelijk een knaller.

Instagram Insta-Glam: Emerald Eyes