In het $ 2 Miljoen Manhattan-appartement van Amy Schumer

 
Anonim

door Beth Stebner 3 jaar geleden

Amy Schumer gaat naar boven in haar Upper West Side appartement. (Foto: WENN)

Amy Schumer vermoordt het op dit moment. De komiek is een uitgesproken feministe die door iedereen geliefd is (zelfs Gloria Steinem!), Vertelde ons dat we geen make-up nodig hebben, scoorde zichzelf een gigantische loonsverhoging na het succes van de 'Trainwreck' van deze zomer en bracht een ongelooflijk lucratieve boekdeal op de markt. Oh, en laten we niet vergeten hoe ze het verpletterde op "Saturday Night Live" en haar eigen een HBO-special bracht.

Dus als de dag na de nacht volgt, ziet het ernaar uit dat #girlboss ook een aantal upgrades uitvoert in andere aspecten van haar leven. Namelijk door het stimuleren van haar vastgoedspel.

De 34-jarige Emmy-winnaar en ster van 'Inside Amy Schumer' noemde haar appartement aan de Upper West Side in Manhattan voor $ 2 miljoen, volgens de New York Post . En terwijl sommige beroemde appartementsvermeldingen slechts flauwe - en eerlijk gezegd, droevige - opvoeringsmeubels hebben, is het herenhuis uit de eeuwwisseling van Schumer boordevol charme, in verafschuwde bewoordingen van de Chinatown-wijk waar haar tegenhanger van "Trainwreck" haar kater doorbracht zaterdag.

Het Upper West Side-appartement van Amy Schumer is alles behalve een treinwrak. (Zillow)

Om te beginnen zijn er twee (TWEE!) Houtgestookte haarden, veel huiselijke details zoals een ingebouwde boekenkast en veel blauwe, grijze en groene accenten, waaronder een blauw-witte toile chez-lounge die serieus chic is.

De strakke keuken heeft een dakraam, mensen. (Zillow)

Ondertussen heeft de keuken veel hoogwaardige voorzieningen en genoeg ruimte om een ​​fatsoenlijke maaltijd te bereiden, een zeldzaamheid voor de meeste appartementen in New York City. En het dakraam boven de kasten? We huilen er openlijk om.

Heb je meer bewijs nodig dat Schumer het in de voorkant van het huis doodt? We zagen een trendy wit marmeren aanrecht in haar badkamer, om nog te zwijgen van een royaal wijnrek en een barwagen in de woonkamer.

De zwarte, witte en grijze badkamer is helemaal trendy met zijn wit marmeren wastafel. (Foto: Hoffelijkheid van Zillow)

En om niet te vergeten, er is ook een gedeeld dakterras met uitzicht op het Natuurhistorisch Museum en Central Park, de perfecte plek voor feestjes.

Goed zo, Amy, je bent aan het winnen. En we kunnen niet wachten om te zien wat u doet met uw (grotere, duurdere en ogenschijnlijk duurdere) volgende appartement.

Maar één vraag. Kunnen we alsjeblieft buren zijn?

De slaapkamer van Schumer heeft van alles een toile chez-lounge. (Zillow)