Het nieuwe felroze haar van Iggy Azalea is waar punkdromen uit bestaan

 
Anonim

door Katie Stanovick 5 maanden geleden

Foto: Getty Images

Het kan lang geleden zijn dat je de naam Iggy Azalea hebt gehoord. Of je je haar nu herinnert van haar uitbraakhit "Fancy" die in 2014 is gevallen, haar tumultueuze breuk met basketballer Swaggy P in 2016, of haar oude bende met Azealia Banks, de rapper heeft een lange hiatus in de industrie achter de rug. Maar de 28-jarige Aussie komt sterk terug met haar recente samenwerking met FashionNova, een nieuwe EP "Overlevende zomer" in juli, en het meest opmerkelijk: Bright. Roze. Haar.

Twee dagen na het plaatsen van volledig naaktfoto's op Instagram, met haar FashionNova-hakken, deelt Azalea schitterende foto's van zichzelf in een veld met bloemen met neonroze haar en een bustier-achtige top (Oh, en nog een naakte selfie van een bloem die haar bloem bedekt) ).

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Iggy Azalea (@thenewclassic) op

MEER: Elisabeth Moss geverfd haar haar Strawberry Blonde voor de zomer

Azalea's haar schijnt fel in het zonlicht, met een beetje extra hulp van de handige app, Huji Film. We houden van deze elektrische kleur en vragen samen met fans af of Azalea albumomslagopties op het 'gram' plakt. Wat ze ook doet, of niet doet, met de foto's, we zullen het moeten afwachten. En terwijl we wachten, laten we teruggaan naar enkele van de andere dynamische kleuren die Azalea heeft gewiegd. Als je dacht dat haar nieuwe roze haar moordenaar was, wacht dan tot je deze tinten ziet.

Klassieke blonde

Hint van Oranje

Paarse ombre

Lichtroze

Violet en roze

Bekijk dit bericht op Instagram

Chili, jullie waren geweldig!

Een bericht gedeeld door Iggy Azalea (@thenewclassic) op