If You Squint, Lindsay Lohan's Fiancé, Egor Tarabasov, lijkt veel op een jonge James Franco

 
Anonim

door Bibi Deitz 2 jaar geleden

Wenn

Ik denk dat ik misschien net de code heb gebroken over de aantrekkingskracht van Lindsay Lohan op verloofde Egor Tarabasov : als je squint, lijkt hij een beetje op een jonge, pre-douche James Franco . Op pagina zes meldde vandaag dat de 22-jarige Russische erfgenaam op 2 juli een enorm 30ste verjaardagfeest voor LiLo in Mykonos plant, en hoewel dat allemaal goed en wel is, was het eerste dat me opviel toen ik de miniatuurafbeelding zag was, wacht, is dat James Franco?

Helaas is dat niet zo. Maar stel je een moment voor, als je wilt, een wereld waarin Lindsay Lohan verloofd was met James Franco.

Wenn

Het voegt een beetje smaak toe aan het leven, nietwaar?

Eerlijk gezegd is het heel goed mogelijk dat LiLo 's nachts haar contacten opneemt of haar ogen of wat dan ook knijpt en doet alsof ze met J-Franc aan het vrijen is. Per slot van rekening nam ze hem op een lijst met mannen op waarvan ze beweerde dat ze sliep, hoewel hij het heftig ontkende.

Toen niemand hem geloofde, ging hij tot het uiterste om een ​​verhaal te schrijven over hoe hij niet met haar naar Vice sliep . "Oké, we hebben misschien gekust

.

het was lam, "vertelde Franco aan Howard Stern . 'Ik kan niet geloven dat ze me op die privélijst heeft gezet. Ze is zo waanzinnig! "Bedrieglijk - of gewoon een leven zonder 20/20 visie? Wie kan het zeggen.