Ik wed dat je niet kunt raden welke ontwerper Rick Ross Swoon maakt

 
Anonim

door Spencer Cain 7 jaar geleden

Terwijl het Met Gala de meest elitaire mensen in de modewereld bracht, evenals de hamers van Hollywood, waren er nogal wat dubieuze gasten op de rode loper. En een van hen was Rick Ross .

Laat me als eerste zeggen dat ik dol ben op Ricky Rozay. Sterker nog, ik heb zijn afgevaardigden meerdere keren per e-mail gemaild in de hoop een functie met hem te vervullen en ik heb het niet gehoord omdat ik me zou voorstellen dat hij heel veel verzoeken krijgt van mooie kleine heren zoals ik die gewoon alles bewonderen waar hij voor staat. (Antwoord alsjeblieft als je dit leest!)

Hoe dan ook, schaamteloze smeekbeden terzijde, de Teflon Don stopte en praatte met de fijne mensen bij VH1 die onmiddellijk informeerde naar wat hij daar deed en wat hij droeg. Volgens Rick was hij uitgedost in " Michael Kors voor de grote jongens" en was hij daar omdat hij "met Lyor was". Lyor verwijst naar Lyor Cohen, een grote deal in de muziekindustrie en ook de vriend van de moeiteloos chic, moeiteloos perfecte Tory Burch . Dat brengt mij bij mijn volgende punt

.

Op de vraag wat ontwerpers van Ross leuk vinden, antwoordde hij: "Tory Burch is super gaaf, weet ik wat ik zeg?" Zonder aarzeling. JA! Een man naar mijn eigen hart. Iedereen die me kent, is zich ervan bewust dat ik na slechts een slokje van Pinot Grigio, je oor zal laten gaan over Burch's fantastische zakelijke gevoel en spectaculaire stijl. Zelfs als hij Burch uitschreeuwt omdat ze zich in wezen in dezelfde sociale kring bevinden, is het net zo geweldig dat ze zich in dezelfde sociale kring bevinden. Tory Burch is de belichaming van doyenne in de Upper East Side, dus de gedachte dat Rick op haar Rococo-salontafel een botte rolt, maakt me zo gelukkig.

Hoe dan ook, Rick - laten we relaxen.