Hoe de hele dag een heldere lippenstift te dragen

 
Anonim

door Aly Walansky 4 jaar geleden

Imaxtree

Heldere lippen zijn een geweldige manier om een ​​beetje pit in je mond te krijgen, maar wanneer de kleur begint te vervagen, heeft het gewoon niet dezelfde punch. Probeer deze tips voor een vervagingsvrije look (en dag) om te voorkomen dat je felle lippenstift de hele dag dof wordt.

Bereid je lippen voor
Probeer een klein beetje water en bruine suiker op je tandenborstel te zetten, stelt make-upartiest Los Angeles, Annie Tevelin van SkinOwl. Exfolieer de lippen met de tandenborstel en suiker om er zeker van te zijn dat je lippenstift geen droge huid heeft om aan te hechten (als er een schilferende huid is, zal je lippenstift volgen).

Dep een beetje doorschijnend poeder op je lippen om op te treden als een kleefmiddel en houd je kleur voor een langere periode. Gebruik uw gewone gezichtspoeder niet, omdat de kleur dof wordt of de tint van uw heldere lippenstift verandert, zegt Tevelin.

U kunt ook lipprimingproducten onder de lipkleur gebruiken, zoals Too Faced Lip Insurance Lip Primer of Urban Decay Lip Primer Potion, om de kleur die wordt gedragen te verlichten en te intensiveren en de levensduur van de kleur te verlengen zonder verbleken, hardlopen of kreukelt, suggereert Grace Mahoney, bruids haar en visagist en eigenaar van Blushing Brides.

Koop voor duurzaamheid
Zoek en gebruik lipproducten die gemaakt zijn om aanzienlijk langer te blijven zitten dan normaal. Glans en pure lipproducten doen de neiging niet de truc te doen voor een lang leven en heldere lipverschijnselen. Vlekken, vlekken / glanscombinaties en matte lippenstiften zijn hiervoor uitstekend, zegt Mahoney.

Creëer een lip die standhoudt
Lindsey Rivera, een freelance visagist in Los Angeles, adviseert om één laag lippenstift aan te brengen en vervolgens af te drogen. "Soms zal ik voorzichtig een tissue uit elkaar trekken en het over de lippen plaatsen en dan over het weefsel poederen, dit helpt om de eerste laag te zetten. Vervolgens breng ik de tweede laag aan, en ze zijn goed om te gaan. De beste manier om ervoor te zorgen dat uw lipkleur de hele dag meegaat, is door een formule te kiezen die lang meegaat. "

Sluit de blik
Werk de look af met een lipliner die bij je lipkleur past. Bij het gebruik van brights, voering je lippen in dezelfde kleur als je lippenstift kan rommelig. Kies in plaats daarvan voor een lichtere tint van de gekozen heldere kleur. Pas na je lippenstift toe, dep je lippen af ​​en breng de hele dag opnieuw aan voor een maximale houdkracht!

Voor het behoud van felrode lippen (die het lastigst zijn om vervagen en bloeden te voorkomen), de eigenzinnige make-uptruc van het mengen van Jell-O poeder met water en het aanbrengen met een Q-tip op je lippen voordat je je rode lippenstift of gloss opzet creëer een langdurige vlek als basis en houd de rode lippen de hele dag helder en vervagingsvrij, zegt Mahoney.