Hoe te poseren voor foto's, zodat u nooit vreest opnieuw getagged te worden

 
Anonim

door Perrie Samotin 10 maanden geleden

Foto: Getty Images

Ieder van ons is af en toe het slachtoffer geworden van de plaag die bekend staat als de niet-vleiende foto - en in onze huidige door sociale media geobsedeerde wereld, is niet weten hoe je voor afbeeldingen kunt poseren eenvoudig geen optie. Zelfs als we helemaal tevreden zijn met de manier waarop we in de spiegel kijken, kan een echt slecht beeld een kracht gebruiken die zo sterk is dat we ons vaak dagenlang ellendig voelen. Het zou van ons een plank kunnen maken die we oorspronkelijk hadden liefgehad of een bepaald kapsel hadden afgeslagen omdat we denken dat het "niet erg vleiend" is. Maar dat is niet het echte probleem. Wat je echt nodig hebt is om je beste houdingen en hoeken te leren.

MEER: 30 manieren om te doden in een headwrap

In het belang van nooit meer een shitty foto te nemen, hier is een korte tutorial over hoe te poseren voor foto's, met 10 tricks die elk meisje zou moeten kennen.

1. Gebruik je tong

Dit is een van de beste trucs die er zijn - en het gekste. Het kan vreemd aanvoelen, maar door je tong op het dak van je mond te drukken is glimlachen een effectieve manier om de gevreesde dubbele kin te helpen vermijden, omdat hij langer is dan je nek en kaaklijn. We hebben het geprobeerd en het werkt! Het werkt ook voor Heidi Klum en Renee Zellweger, fans van deze truc.

Getty Images

2. Hoek je gezicht

Tenzij je wordt geknapt door een professionele portretfotograaf, is het van cruciaal belang om directe head-on-shots te voorkomen. Waarom? Omdat er geen schaduwen zijn, waardoor uw gezicht er breder, groter of licht verkleurd uitziet. Ga in plaats daarvan enigszins zijwaarts staan ​​en kantel je kin een beetje naar boven of een beetje naar beneden. Vanaf daar moet je iets net boven je natuurlijke gezichtslijn bekijken.

Imaxtree

3. Draai je lichaam en plaats je armen

Ah, de oude truc met rode loper: plaats je lichaam 45 graden en leg de arm het dichtst bij de camera op je heup. Plant vervolgens een voet lichtjes voor de andere, richt uw teen naar de camera en plaats uw gewicht op uw achterste been.

Ooit afgevraagd waarom elke beroemdheid poseert met haar camera-gerichte arm op haar heup? Het is omdat die bepaalde beweging ervoor zorgt dat haar bovenarm niet tegen haar lichaam wordt gesmeerd waardoor hij er afgeplat uitziet (lees: groter). Als je vindt dat de hand-op-heup-pose een beetje geforceerd is, probeer dan je armen even uit je zij te houden.

Getty Images

Getty Images

5. Kruis je enkels

Als je direct wordt neergeschoten (misschien voor een onverwachte straatstijl?), Kruis je benen, beginnend bij de kuit. Deze houding zorgt ervoor dat je heupen er smaller uitzien en je benen langer lijken, en het lijkt een beetje meer casual. Het is vermeldenswaard dat de pose ook werkt als je zit. Hoewel het altijd beter is om op foto's te gaan staan, als je op een stoel of een bank zit als iemand met een camera naar je toe komt, ga rechtop zitten en kruis je benen om de enkels. Het zal meer vleiend zijn dan niets doen met die stengels.

Imaxtree

Getty Images

6. Volg de groep niet

De sleutel tot een geweldige groepsfoto? Niet allemaal doen dezelfde pose. Dat is niet alleen een beetje (hallo, in de hoogste orde op prom night), maar iedereen is anders gevormd, dus het oog van de kijker zal van nature aangetrokken worden tot wie er het mooist staat in de pose, niet de foto. Zorg er in plaats daarvan voor dat je comfortabel staat zonder de mensen direct naast je na te bootsen.

Getty Images

7. Leer te lachen voor de camera

Lachen is een lastige zaak als het om foto's gaat. Te groot en je ziet er raar uit, maar geen enkele kan je erbuitig of boos maken. De oplossing? De 'natuurlijke' lach die je zo vaak doet als de camera niet op je staat.

Te wijd expres glimlachen zal je gezicht doen spannen, je ogen laten scheel kijken en je wangen uitblazen, wat niet de ijkpunten zijn van een aantrekkelijke foto. Neem in plaats daarvan een slag om je gezicht te ontspannen en je mond een beetje te openen, zodat je onderlip overeenkomt met de ronding van je boventanden. Dit is universeel vleiend en stelt u in staat te beslissen hoeveel tanden u wilt laten zien. Geen fan van glimlachen met tanden? Leren smijten (lach met je ogen, voor de niet-Tyra-volgers).

Eén ding om op te merken: wanneer je op een natuurlijke manier glimlacht, neigt het gebied rond je ogen een beetje te kreuken, wat net zoveel meer oprecht is dan stijf lachend alleen met je mond.

Getty Images

Getty Images

Getty Images

8. Oefen een goede houding

Je hebt het duizend keer gehoord, maar rechtop staan ​​maakt echt een verschil. Niet alleen verlengt het je op foto's, maar het geeft je ook een aura van kracht en vertrouwen, dat van nature aantrekkelijk is.

MEER: Gelaagd aanbrengen van uw huid hoeft niet ingewikkeld te zijn

9. Begrijp aandeel

Het is een basisregel: alles wat dichter bij de camera staat, zal groter lijken.

Getty Images

Getty Images

10. Los op

Tenzij u een professioneel model bent, is de kans groot dat de meeste foto's waarin u zich bevindt, leuke, losse foto's zijn met vrienden. Hoezeer je ook denkt dat "poseren" voor dit soort foto's je beter zal doen lijken, het feit blijft dat het verliezen en een beetje plezier maken bijna altijd zorgt voor een meer flatterende knipoog. Omdat je het niet zo moeilijk probeert, zal er minder ruimte zijn voor fouten.

Getty Images

Een versie van dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd in maart 2016.