Hoe de perfecte date avondfilm te kiezen

 
Anonim

door StyleCaster 4 jaar geleden

Het kiezen van de perfecte film voor de date night kan een beetje een hoofdpijn zijn. De films die we met onze vrienden bekijken, zijn immers niet altijd de films die onze dudes willen zien. Daarom hebben we een lijst met nuttige tips bedacht om ervoor te zorgen dat jij en je man een geweldige filmavond hebben en we hebben een lijst met leuke films bedacht waarvan we denken dat iedereen er plezier aan zal beleven.

Eerst een paar algemene tips voor het kiezen van een film voor de date night die je allebei wilt bekijken:

Kies een neutraal genre: het is echt niet eerlijk om een ​​gozer te slepen om het laatste huilende romantische drama van Rachel McAdams te zien wanneer hij er absoluut geen interesse in heeft. Evenzo zou het niet eerlijk zijn als hij je elke "Fast & Furious" -film liet zien als je die ook niet wilde zien. We schilderen natuurlijk een grote strook - er zijn genoeg jongens die dol zijn op rom-coms, en veel vrouwen die dol zijn op een geweldige actievideo. Je kent de smaak van je partner, dus houd rekening met de soorten films waar ze typisch naar toe neigen bij het kiezen van een genre.

Houd een lijst bij: Hoe vaak heb je net voor Netflix gezeten zonder scrupules door eindeloze aantallen films te zoeken naar de perfecte film zonder succes? Uiteindelijk geef je het op en eindig je gewoon met het opnieuw bekijken van "New Girl" -runs. Elke andere keer zou je twintig films kunnen zien die jij en je man graag zouden willen zien, maar wanneer je erop drukt, is het gemakkelijk om helemaal leeg te blijven.

Jij en je vriend zijn lachende dwazen: waarom niet een retro-film proberen voor de verandering? De Billy Wilder-film "Some Like It Hot" uit 1959 is een komische klassieker. Het sterren Jack Lemmon, en Tony Curtis als een paar cross-dressing bandleden die beide proberen te woo Marilyn Monroe.

Jij en je vriend willen graag zien dat aantrekkelijke vreemdelingen seks hebben: Diego Luna en Gael Garcia Bernal spelen in de Spaanse taal van 2001 "Y Tu Mama Tambien", over een paar tienerjongens die op een seks-gevulde langlaufroute reis met een oudere vrouw. Deze film is erg sexy.


Je vriend houdt echt van voetbal. Je houdt echt van de jaren 90: alsof je echt van voetbal houdt, kun je hiermee werken! Belofte! Waarom probeer je niet de verbluffende 'Varsity Blues' (1999) met James Van Der Beek en (zijn voorhoofd), 'Teenage Drama uit de jaren 90' Dawson's Creek '?

MEER: wat te dragen op een eerste date & waarom het ertoe doet

Jij en je vriend zijn horror-filmjunkies: Dario Argento's "Suspiria" (1977) wordt beschouwd als een van de meest sexy, grappigste horrorfilms aller tijden. Bovendien heeft het ook een geweldige jaren 70-Italo-disco soundtrack.

Je vriend houdt van actiefilms, je houdt van rom-coms: "This Means War" (2012) combineert naadloos de twee genres. Plus het sterren belachelijk heet Tom Hardy en Chris Pine.


Je houdt van eigenzinnige indiefilms over sympathieke verliezers: de Schotse film "Submarine" uit 2010 volgt de 15-jarige Oliver Tate terwijl hij probeert zijn maagdelijkheid te verliezen en zijn gezin bij elkaar te houden. Het is een lieve, innemende en slecht grappige film.

Jij en je gast leren Klingon samen: we hoeven het je waarschijnlijk niet te vertellen, maar 2013's "Star Trek: Into Darkness" is een serieus goede film van "Star Trek", met ook een liefdesverhaal.

Je bent echt, echt geobsedeerd door Ryan Gosling: prima, maar laat hem niet 'The Notebook' kijken. Nogmaals. Dat is niet eerlijk. Kies een meer dudely Gosling-film voor datumnacht. Zoals bijvoorbeeld de 'Drive' van 2011. Je krijgt je Gosling binnen en je man krijgt een aantal supercoole stuntscènes te zien. Iedereen wint!


Jullie houden van rauwe, vuile humor: prima, goed, laat je rotsen lachen om "21 Jump Street". Channing Tatum en Jonah Hill zijn hilarisch in deze buddy-fotorot van 2012. Plus ook, hebben we Channing Tatum genoemd?

Oké, oke, je wilt echt een liefdesverhaal zien dat je man niet in zijn ogen zal laten rollen en binnen wil sterven: onze suggestie? Ga met een klassieker: "The Princess Bride" (1987) is een kinderfilm met humor en humor. Het is schattig, grappig en lief, en we kunnen er geen genoeg van krijgen. En we gokken erop dat je vriend het ook niet zal missen.