Tan-lijnen verbergen

 
Anonim

door Lauren LeVine 8 jaar geleden

Foto: © Jose Luis Pelaez / Getty Images

Het is zondagavond en je bent net terug van een geweldig weekend aan het strand, of misschien heb je ontspannen een dutje gedaan in het park met je koptelefoon op. Wanneer je je op maandagochtend voor je werk aankleedt, spot je ze: je bikinibandlijnen, de witte opdruk van de draden van je hoofdtelefoon die langs je nek en de armen van je zonnebril draaien, duidelijk omlijnd op je slapen zodat de wereld het kan zien. We spraken met MAC's Senior Artiest John Stapleton om te weten te komen hoe je je kleurzweem kunt verdoezelen om dat onvermijdelijke 'Heb je een beetje zon dit weekend?' Te voorkomen, commentaar gegeven door precies niemand.

Wat is de beste manier om de meest elementaire en universele tan-lijnen te verbergen: die van je bikinitop?

Probeer een foundation te gebruiken die waterbestendig en toch puur is. Face And Body Foundation van MAC is perfect. Isoleer de "lijn" -gebieden die moeten worden verduisterd - gebruik hiervoor een penseel. Nadat de vloeistof is uitgehard, kunt u een mooie laag foundation aanbrengen over uw borst en andere gebieden die kunnen worden gemengd. Veel mensen gebruiken graag poeders met een sprankje om de make-up in te stellen.

Is er een ander cover-up-proces als je een burn-up krijgt of een kleurtje?

Eek - brandwonden zijn moeilijk te dekken. Je huid zal smeken om hydratatie, dus slather op tonnen vochtinbrengende crème. Het enige dat de roodheid op afstand kan verminderen, is een fundament met een meer gele basis. De waarheid is dat niets een verbranding er beter kan laten uitzien, en het is het beste om het beschadigde weefsel gewoon te laten genezen.

Hoe vind je de juiste toon voor je huid?

Als je tan praat, is er altijd de toevoeging van rood. Je zult dus waarschijnlijk de kleur op je lichaam moeten controleren, niet je gezicht. Vraag een professional om u te helpen bij het kiezen van de juiste kleur. Proberen en leren hoe je camoufleert, is je tijd zeker waard.

Hoe kunt u voorkomen dat u het bedekkende product dat u gebruikt, op uw kleding krijgt als u transpireert of nat wordt?

Er zijn veel producten die een non-transfer of waterproof claim hebben, maar wees altijd voorzichtig met producten. MAC PRO Performance HD Airbrush Foundation kan niet worden overgezet en is waterdicht. Het kan worden bespoten of aangebracht met een borstel. Als je je armen gaat goedmaken, blijf je naar de top; niet de onderzijde doen die meer kan wrijven.

Moet u verschillende producten gebruiken om face-to-body tan-lijnen te verbergen?

De genoemde producten zouden prima zijn. Mogelijk moet je je concealer verdiepen, omdat je je ogen hebt beschermd tegen de zon. Je wilt niet dat de jaren '70 wit-onder-de-ogens oogt - tenminste niet dit seizoen! Je kunt ook een kleine bronzer gebruiken om je gebruinde uiterlijk te verbeteren.

Als je een spraytan krijgt, zal het dan zelfs alles uitdoen, of gewoon verduisteren wat er is?

Spraytans zullen helemaal donker worden. Als u donkere of lichtere vlekken op uw lichaam heeft, zullen deze als verschillende tonen verschijnen.

Nog enig laatste professioneel advies over zonnebank?

Ik kan het niet genoeg zeggen: draag zonnebrandcrème! Breng het opnieuw aan als u langer dan een uur buiten bent geweest. Je huidskleur zal dieper worden dan alleen maar in de zon te zijn, dus doe jezelf geen pijnlijke wereld door jezelf te verbranden. Gebruik een bronzer. Heldere kleuren, zoals aqua-oogschaduw en koraallipstick, zien er geweldig uit tegen een gebronsde huid. De zomer is een geweldige tijd om je resort op te laten zien.

Als een van de grootste schoonheidssites van het web, ontvangt DailyMakeover.com voortdurend producten van beautybedrijven voor redactionele beoordeling. Lees onze redactionele ethische belofte als u wilt weten hoe we producten selecteren die u wilt gebruiken.