How To Dress For Memorial Day Weekend: Beach Getaway Edition

 
Anonim

door Liz Doupnik 6 jaar geleden

We zijn hoopvolle packers hier - in tegenstelling tot de meeste (normale) mensen die het proces van het verzamelen van onze dichtstbijzijnde en dierbaarste items verachten en ze smoezen in een kleine (lees: waanzinnig grote, zoals eigenlijk niet - we zouden er waarschijnlijk in kunnen passen) tas. Voor ons is er iets met de opwinding van alle leuke outfits die we gaan spelen op een strand met een cocktail in de hand terwijl we naar het geluid van de oceaan dommelen.

Onnodig te zeggen dat we strategisch moeten zijn, dus we hebben nog steeds opties (een meisje kan niet leven zonder keuzes!) Zonder onze rug te breken. Dat is waarom, terwijl jullie ons allemaal voorbereiden op jullie eigen vakantie-excursies, we besloten hebben om essentiële zaken op te splitsen als je naar de kust wilt voor een beetje R & R en veel zon, en je op koers zal zetten om helemaal te zijn klaar als een spontane trip deze zomer opduikt.

Klik door de diavoorstelling om te zien welke items u moet meenemen om voorbereid te zijn op elke gelegenheid tijdens de vlucht.

Wat zijn je favoriete strand-must-haves? Registreer als een gebruiker om uw eigen keuzes te uploaden of laat het ons weten in de comments hieronder!

Op weg naar het strand dit weekend in Memorial Day? Zorg ervoor dat u een aantal van deze must-haves in uw koffer stopt!

Foto: Valentina Zelyaeva via Fashion Gone Rogue /

Niemand houdt van het hebben van wasbeerogen om een ​​beetje teveel zon te krijgen terwijl het dragen van uw zonnebril. Een mooie grote strohoed houdt de zon uit je ogen en zonnebrand onwaarschijnlijk.

Asymmetrische strohoed, $ 30, bij Nasty Gal.

Nog steeds in bikini-vorm? We zijn geobsedeerd met dit schattige stuk uit één stuk dat schattig is met zijn tribale print en de juiste gebieden verbergt.

Trendy One Piece, $ 44, 99, bij Mango.

Tussen de zonnebrandcrème, het strand lezen en handdoek, zal een kleine tas gewoon niet knippen. We zijn geobsedeerd door deze bedrukte tas die perfect is op het zand of in de stad.

Rebecca Minkoff Luipaardprint Denim 'Toki Tote' tas, $ 69, bij Bluefly.

Een cover-up is absoluut noodzakelijk als het gaat om op weg naar de kust. We houden van opties die eenvoudig van het strand naar de bar kunnen worden overgezet.

Jurk, $ 17, 95, bij H & M.

Een goed paar zonnebrillen gaat een lange weg, voelen we ons nu echt schildpad frames en in combinatie met de ronde frames? Perfectie .

Karen Walker Super Duper Strength Sunglasses, $ 250, bij Revolve Clothing.

Vast op sandalen? We sterven helemaal over het boogdetail van deze pups!

Mellow Yellow 'Liu' Flat, $ 88, bij Far Fetch.

Memorial Day Weekend: Last Minute Packing Guide