Hoe doe je een waterval vlecht op jezelf

 
Anonim

door Augusta Falletta 4 jaar geleden

De watervalvlecht is misschien wel een van de meest vastgezette haarstijlen die we ooit hebben gezien, maar toegegeven, het aanschouwen van de blik op jezelf vergt veel oefening. Het eindresultaat is verbluffend en volledig mogelijk, eens je het een paar keer uitprobeert (zoals elk ander kapsel!). Omdat we de look wilden hebben maar het talent nodig hadden van iemand die echt weet waar ze het over hebben, hebben we ons tot Sally Hershberger-haarstylist Edgar Parra gewend. Bekijk de bovenstaande instructie over watervalvlechtjes en volg Parra's onderstaande stappen om de vlecht thuis te krijgen!

Stap 1: Maak een diep zijdeel, maak dan een gedeelte van achter het oor, naar voren en knip het haar omhoog om het voorlopig uit de weg te houden.
Stap 2: Maak een diagonaal gedeelte aan de haarlijn op je voorhoofd en scheid het in drie delen. Maak het achterste deel van het haar los.
Stap 3: Begin met het vlechten van je haar langs de haarlijn naar de achterkant van je hoofd.
Stap 4: Ga door met het vlechtwerk langs de achterkant van je hoofd, neem een ​​deel van de achterkant op zoals je zou doen voor de vlecht, maar laat het buitenste haar in de vlecht naar beneden vallen, en pak nog een stuk haar onder de haarlijn op voor een derde vlechtstreng. Laat het stuk vervolgens in het midden vallen en pak een ander stuk haar onder de haarlijn op als de derde vlechtstreng. Ga door met dit alles langs de achterkant van het hoofd.
Stap 5: Als je het helemaal rond je hoofd hebt gemaakt, trek je de vlecht in de richting waarin je wilt dat deze valt. Ga verder met vlechten helemaal naar beneden en eindig met het plagen van de uiteinden van je vlecht met een fijne kam. Als u wilt, kunt u het uiteinde van de vlecht vastzetten met een doorzichtig elastiek.
Stap 6: Pin het uiteinde van de vlecht onder je haar met een bobby pin en laat dan de rest van je losse haar bedekken.

Haarstylist: Edgar Parra
Fotograaf: Primo Bolo III
Model: Augusta Falletta