Hoe Danielle Guizio de go-to designer werd voor de Insta Set

 
Anonim

door Hilary George-Parkin 2 jaar geleden

Als je je afvroeg wie -of wat-is-cool met de kinderen tegenwoordig, zou je het veel erger kunnen doen dan de Instagram-feed van Danielle Guizio te doornemen. De 25-jarige ontwerper zit achter enkele van de meest "geliefde" outfits gedragen door Gigi en Bella Hadid, Kylie Jenner, Lorde en een half dozijn Victoria's Secret Angels als de laatste tijd, en haar ab-pronkende trainingspakken, aanpasbare jassen, pavé chokers en grafische tees hebben haar een gestaag groeiend aantal fans opgeleverd op social media en daarbuiten.

Guizio heeft veel materiaal, of het nu Bella is die uit een restaurant komt in een van haar bijgesneden hoodies met The Weeknd op sleeptouw, Halsey trapt terug op een boot in haar sloganpet "Must not Think Bad Thoughts", of Josephine Skriver, Jasmine Tookes, Stella Maxwell, et al. tegen een bakstenen muur in individueel geborduurde engelbommenwerpers, plus, het doet geen pijn dat ze een goed billboard is voor het merk zelf, vooral omdat het account ook haar persoonlijke Instagram is.

Ze nam echter niet altijd orders van supermodellen en het afhandelen van telefoontjes van stylisten van beroemdheden. In 2013 werkte de New Yorkse moeder deeltijds aan de lijn terwijl hij lessen volgde en in de detailhandel werkte, lanceerde met een collectie tees en tanks met afbeeldingen in Tumblr-stijl, zoals een Adidas-logo met de tekst "Burrito", "Daddy "In roze Barbie-script, en" Rap-muziek beïnvloedt me om slechte dingen te doen "in grote blokletters, die allemaal" soort van internet overstroomde ". Het gezoem rond de lijn werd ook geholpen door het feit dat Guizio een relatief robuuste online aanwezigheid om mee te beginnen, omdat het deel uitmaakte van de MySpace scène tijdens zijn hoogtijdagen (en ja, er zijn de Photobooth selfies om het te bewijzen).

Krediet: Instagram | @danielleguizio

"Toen ik vier of vijf jaar geleden voor het eerst Instagram kreeg, gebruikte ik het al om oude kleren te verkopen en designer-tassen en accessoires die ik had, te laten zakken", zegt ze. "Ik denk dat MySpace bijna een training was, zoals, " OK, hier

.

dit is internet en nu is het aan jou om te beslissen hoe je het wilt gebruiken. '"

Krediet: Instagram | @danielleguizio

Het leverde zijn vruchten af: Jenner werd niet lang na het dragen van het T-stuk door de beveiliging van de luchthaven gefotografeerd en is er sindsdien meerdere keren in geknuppeld (en het "Daddy" -shirt).

De shot-in-the-dark tactiek werkte ook in haar voordeel bij de uitbreiding van haar groothandel: twee jaar geleden benaderde ze Nasty Gal CEO Sophia Amoruso na een gesprek in de Apple Store in New York om haar te vertellen hoezeer ze haar werk bewonderde . De uitwisseling was kort, maar Guizio volgde een Instagrambericht met de mededeling dat ze haar lijnensheets graag zou willen verzenden. Binnen 24 uur had iemand van het Nasty Gal-team contact, en de winkelier is sindsdien altijd dealer geweest.

"Ik heb het gevoel dat mensen niet weten dat je die dingen gewoon kunt doen", zegt ze over haar brutaler bewegingen. "Maar je kunt net zo goed de kans grijpen, want er is niets te verliezen op dat moment."

"Telkens wanneer ik merk dat ik niet meer iets draag, betekent dat, oké, ik ben daar vanaf, ik rijder, dus dan rijpt mijn merk me", zegt ze, terwijl ze uitlegt dat werken in de detailhandel haar om op een heldere stem te smeren.

Krediet: Instagram | @danielleguizio

"Ik heb echt geleerd hoe je de hersenen van een consument kunt aanboren - om een ​​idee te krijgen van hoe je een klant wilt behandelen, welke woorden je moet gebruiken als je met een klant praat, hoe je iets kunt verkopen", legt ze uit. "Ik ben dezelfde demografie van de meisjes die mijn spullen dragen, dus ik denk alleen maar aan wat ik wil zien; wat ik wil horen; wat maakt dat ik meteen een product wil kopen. "

Het nieuwste om een ​​snaar te raken bij fans zijn haar trainingspakken, die van binnen en van buiten zijn gebouwd, met zichtbare naden en getextureerde buitenkanten - een ontwerpelement dat volgens Guizio geïnspireerd is door een aantal van haar favoriete herenkledingstukken. "Toen ik ze voor het eerst uitdeed, e-mailden klanten me als: 'Oh, deze zijn binnenstebuiten, de mijne kloppen niet, ' en ik dacht: 'Nee, nee, nee, dat moeten ze wel zijn.' Het is leuk om je klanten op hun gemak te stellen met iets dat je gewoon in de wereld brengt. "

En op een gegeven moment staat het trainingspak aan de vooravond van een comeback, athleisure is niet langer een modewoord en is een categorie op zichzelf geworden, en Instagram is het eerste contactpunt van onze generatie met merken geworden, het lijkt erop dat Guizio zich comfortabel zou voelen, te.

Vooruit, shop enkele van onze favoriete stukken van de lijn en volg mee op @danielleguizio.

Bedankt voor niets Crop, $ 40; bij Danielle Guizio

Anti Small Tank oversized hoodie, $ 69; bij Danielle Guizio

Daddy Luvs Me Crop Top, $ 40; bij Danielle Guizio

All Tied Up Swimsuit, $ 70; bij Danielle Guizio

'Ik wens het ding dat me uiteindelijk zal vernietigen' SP-hoed, $ 30; bij Danielle Guizio

DG Sweatsuit, $ 110; bij Danielle Guizio

Soretz Oversized Hoodie, $ 69; bij Danielle Guizio

DG Sweatsuit, $ 110; bij Danielle Guizio

Three-Row Pavé Choker, $ 58; bij Danielle Guizio

Serieus, Fuck You Distressed Tee, $ 60; bij Danielle Guizio

25 hongerige beroemdheden die geen AF geven