Hoe winter vermoeide gezichten opvrolijken zonder Bronzer

 
Anonim

door Aly Walansky 4 jaar geleden

Imaxtree

We willen allemaal dat de zomer gloeien, maar zodra de winter raakt, is het koud en buiten met de gloed! Bronzer is geweldig, maar het is ook ongelooflijk over-gebruikt. De rol van Bronzer is om het uiterlijk na te bootsen van de zonovergoten huid in de zomer, iets dat belachelijk lijkt in de sneeuw tegen een bleke winterhuid. Gelukkig zijn er genoeg trucs om op te nemen in je schoonheidsherstel voor koud weer, zodat je huid helderder wordt zonder bronzer. Er zijn veel andere geweldige opties die er zijn - hier zijn er een paar die je vandaag kunt proberen.

Bevochtigen, hydrateren, bevochtigen:
Gehydrateerd blijven is super belangrijk. "Velen weten dit niet, maar hydrateren houdt je kleurtje veel langer verzegeld dan wanneer je dat niet doet!" Zegt Rosa Fasolo, eigenaar en visagist bij RF BEAUTY ARTISTRY. Als die bruine kleur allang voorbij is, is het belangrijk om gelijke tred te houden met een eenvoudig regime. Eén keer per week exfoliëren om je huid helder en helder te houden en om dode huid achter te laten is belangrijk. Hydrateren is nog belangrijker om dat frisse gezicht er uit te laten zien. Het gebruik van een getinte moisturizer is ook geweldig om je precies de juiste hoeveelheid glans te geven, zegt Fasolo.

concealer:
Dab concealer helemaal uit de binnenste hoek van het oog, naar beneden op de troglijn onder de ogen. Meng de concealer vervolgens met kleine deppen tot aan de wang. Deze techniek geeft een betere dekking dan alleen het aanbrengen van concealer alleen direct onder de ogen, zegt Marian Rothschild, AICI FLC, gecertificeerde personal image consultant en auteur van Look Good Now en Always .

Fundament:
Blijf uit de buurt van verpletterde minerale fundamenten - ze laten de huid er dood en dor uitzien. Kies in plaats daarvan voor een stichting op siliconenbasis, zoals Makeup Forever HD of Face Atelier Ultra Foundation. Beide zullen de huid doen gloeien en levend maken, zegt make-up artiest Corinna Cooke. Zorg ervoor dat u een tint kiest die past bij uw winterkleur, niet de schaduw die u in de zomer kunt gebruiken. Een foundation die te donker is, zal je huid modderig maken.

Highlight:
Het gebruik van een opvallende markeerstift helpt licht in de wintermaanden je huid te vangen, waardoor je gezicht letterlijk helderder wordt. Het toevoegen van een gouden champagne markeerstift van de tempels naar de toppen van je jukbeenderen geeft je een natuurlijk ogende gloed voor een eerlijke en mediumhuid, zegt Grace Mahoney, eigenaar van Blushing Brides. Gebruik voor een donkerdere huid een bronzen tint in parelmoer voor hetzelfde effect.

Blozen:
Ruil die brons, goud of oranje tonen in de zomer uit voor roze roze blosjes. Breng blozen aan op de appel van je wangen om een ​​beetje zonovergoten kleur te krijgen, zegt Fasolo.

Zeg nee tegen Bronzer:
Voor degenen die denken dat "bronzing" de eenvoudige manier is om op te fleuren, is de look vaak onnatuurlijk tegen de winterhuid en zal het je glans verminderen als je niet scrubt, zegt Lyn Tackett van Genesis Studio Spa. Bronzingpoeder verzamelt zich op overtollige huidcellen en laat je huid er nog droger uitzien.

Ogen:
Houd de oogschaduw transparant en kies een tint tegenover uw oogkleur op het kleurenwiel. Hierdoor wordt het oog helderder en krijgt je kleur een vonk. Bleke ogen zien er geweldig uit met roze en perzikkleurige tonen, terwijl elke kleur er geweldig uitziet met een zachte bessentint, legt Cooke uit. Voeg een kleine glans toe net op het ooglid zelf, niet helemaal over het oog. Krul de wimpers om het oog op te winden en gebruik verschillende lagen van een weelderige, glanzende mascara.

Lips:
Gebruik een felle, heldere kleur op je lippen, als een pittige fuchsia. Fuchsia is helder en leuk en verlicht het gezicht omhoog. Het zorgt er ook voor dat de tanden er witter uitzien en dat bleke ogen volledig vonk, helder en levend worden, zegt Cooke.