Hoe Hat Hair te vermijden (en er geweldig uitzien in het proces)

 
Anonim

door Aly Walansky 4 jaar geleden

Getty Images

Wintermutsen kunnen een look samenstellen en zijn zeker een voordeel als het weer kouder wordt. Maar proberen om met hoedhaar om te gaan is geheel een andere situatie. We willen onze oren niet afvriezen, maar we willen ook de hele dag geen droevig, plat haar hebben. Met dat in het achterhoofd hebben we experts laten delen hoe je haarhaar kunt vermijden. Van haarpreparatie tot de pasvorm zelf, deze tips helpen je er geweldig uit te zien (zonder te bevriezen).

Verzamel de voorbereiding
Een droge hoofdhuid kan hatharen verergeren, dus het is van cruciaal belang om een ​​gezonde, dagelijkse conditioneringsroutine te behouden als de temperatuur koel is. Om voller haar met bounce te creëren, gebruik je een volumineuze shampoo en conditioner, zegt celebrity-kapper George Gonzalez van George the Salon in Chicago.

Vet je lokken in
Als je besluit om een ​​nauwsluitende muts te dragen zoals een beanie, kan een simpele truc je haarvolume houden. Deel gewoon je haar op de tegenovergestelde manier van je deel, zegt Gonzalez. Als je altijd naar links gaat, probeer dan een diep zijdeel naar rechts. Op deze manier, als je je haar steeds omdraait nadat je je hoed hebt uitgetrokken, zal het meer volume hebben. Investeer ook in een roeitoestel voor de kwaliteit van de salon. Een beetje plagen in combinatie met dit soort spray houdt elke stijl intact - vooral als je kiest voor een hoed met iets meer ruimte aan de bovenkant, zoals een fedora.

Christine Carbone, haarstylist en eigenaar van A Prima Salon in Gig Harbor, WA, zegt dat het trucje om een ​​geweldige look te krijgen met een hoed op, veel volume aan de uiteinden van je haar is. Je kunt dat bereiken met een groot vat krultang of door delen van je droge haar, geprepareerd met medium-hold haarlak, in grote klittenbandrollers te doen. Het toevoegen van een halo-type haarextensie helpt ook om direct lengte, dikte en volume toe te voegen, wat het effect van hoedhaar kan bestrijden. "Met een halo heeft je haar een prachtig lichaam over de uiteinden van je haar dat onder je hoed doorschijnt!" Zegt Carbone. Als je een meer eenvoudige optie wilt, probeer dan je haar te vlechten voordat je je hoed op legt. Het is supereenvoudig en een gemakkelijke manier om snel de deur uit te gaan.

Zet je hoed om voor je te werken
Materialen van katoen of kasjmier helpen dat gevreesde statische na-effect te voorkomen. Als je de neiging hebt om te vechten met fly-aways, zorg er dan voor dat je travel size hairspray en een mini-brush draagt. Een schone, nieuwe tandenborstel kan ook de truc uithalen en ruimte in uw tas besparen. Kam het haar eenvoudigweg met haarlak en laat het lichtjes over je haar lopen. Short op tijd? Mist de palmen van je handen en glijden over je haar voor een snelle oplossing, zegt Gonzalez.

Je kunt ook je hoed gebruiken om hittevrije golven en krullen te maken. Vlecht je haar en plaats je baret of fedora er bovenop met je haar eronder. Als je eenmaal je haar hebt losgemaakt en uit je hoofd hebt geschud, zul je zonder de tijd en moeite van een krultang golven achterlaten, zegt Gonzalez.

Kies het juiste kapsel
Het is het beste om overdreven volumineuze kapsels te vermijden, omdat hoeden ertegen zullen vechten, zegt Dora Berrios, styliste bij Pierre Michel Salon . Maar als u voor een slanke, rechte look kiest, zal het bedekken van uw haar als u buiten bent, vocht en vochtigheid buiten houden, en uw uiterlijk behouden.

Hoeden werken ook geweldig op iedereen met natuurlijk krullend haar, want je haar heeft al het natuurlijke volume. Een hoed zorgt ervoor dat je krullen niet kroezen, maar maakt ze niet plat.