Hoe u glitter aan uw schoonheid kunt toevoegen Kijk op de juiste manier

 
Anonim

door Augusta Falletta 5 jaar geleden

Glitter is het beste en het minst leuke wat er met make-up gebeurt. Als je jonger bent, is alles wat je wilt glitter op je gezicht, en terwijl sommige meisjes moeite hebben om de verblindende trend achter zich te laten wanneer ze de puberteit passeren, zetten anderen het over in een verfijnde, glanzende make-uplook. Met de feestdagen in volle gang, is dit het seizoen om de sprankeling te doorbreken, maar met de nodige voorzichtigheid. Hieronder beschrijven we hoe je glitters aan je schoonheid kunt toevoegen - op de juiste manier.

Geavanceerde schaduw: in plaats van wild te gaan met een pot glitter op je oogleden (we deden het allemaal om 12 uur, maar laten we die dagen achter ons laten), breng een donkere basisschaduw van je bovenste wimperlijn op je vouw aan. Gebruik dan een glitter oogschaduw die ongeveer een tot twee tinten donkerder is dan je huidskleur in je vouw en een beetje lager, maar niet helemaal naar de wimperlijn. Een geconcentreerde hoeveelheid glitter die wordt gecompenseerd door een donkerdere schaduwkleur, laat je de glitter dragen, niet andersom.

Layer It Over a French: Iedereen doet de laatste tijd een nieuwe draai aan de Franse manicure, en glitter is de perfecte topping om je tips af te maken. Breng na het aanbrengen van een heldere basislak een Franse punt met zwarte lak langs je nagel aan. Plak vervolgens op een middelgrote glitter (niet te dik, niet te fijn) voor een beetje glans. Gecompenseerd door de donkere uiteinden, is de glitter de co-ster van de manicure in plaats van de hemel.

Markeer je jukbeenderen: Laat ons hier duidelijk over zijn: gebruik geen glitterschaduw als markeerstift op je gezicht. Niets zal je sneller op de lijst "Wat was ze denken ?!" zetten zetten, dus zorg ervoor dat je een fijne, pure glanspoeder gebruikt, maar slechts een vleugje glitter. In een C-vorm vanaf de onderkant van je slaap tot vlak voor de appel van je wang, breng je je markeerstift aan en zeg je gedag tegen je nieuwe jukbeenderen!

Afbeelding via Imaxtree