Hoe 8 mode-liefhebbende moslimvrouwen een hijab vormen

 
Anonim

door Leah Bourne

21 Aandelen

4 jaar geleden

Een van de beste resultaten die voortkomt uit de blog met persoonlijke stijlblogs is het feit dat het de modewereld heeft geopend voor vrouwen die misschien niet per se in een stereotiepe "mode" -doos passen. Voorbeeld: de New York Times profileerde onlangs een hoop Instagram-beroemde moslimvrouwen die naar het platform voor sociale media zijn gegaan om te laten zien hoe zij hun hijabs stylen (de traditionele hoofddoek die sommige moslimvrouwen na de puberteit in het openbaar dragen). )

Om je een idee te geven van hoe veel van de volgende vrouwen deze hebben, heeft de in Miami wonende ontwerper Yasemin Kanar meer dan 77.000 volgers op Instagram, en sommige van haar YouTube-video's die gedetailleerd beschrijven hoe je een hijab moet stylen zijn meer dan een miljoen bekeken tijden. Haar online bedrijf YaztheSpaz.com verkoopt hijabs, coltruien en andere accessoires aan andere fashion-minded moslimvrouwen. Op dezelfde manier heeft de op Koeweit gebaseerde Ascia Sarrha meer dan 918.000 volgers op Instagram.

"Mensen hadden altijd medelijden met ons, moslimvrouwen en denken dat we ons moeten schamen voor het bedekken, maar nu zien ze al deze foto's online van ons glimlachend en er gelukkig en modieus uitzien en beseffen dat het geen teken van onderdrukking is, " Zulfiye Tufa, bekend als de Hijab Stylist op sociale media, vertelde het artikel.

Klik door de bovenstaande galerij om te zien hoe deze vrouwen pronken met de ongelooflijke manieren waarop zij hun hijaabs stylen en deel uw mening in de opmerkingen!

Een nieuw ras van hijab-dragende vrouwen pronkt met hun high fashion persoonlijke stijl via Instagram. Modeblogger Ascia Sarrha is van mening dat bescheidenheid en mode hand in hand kunnen gaan.

Sarrha's fans zijn het erover eens: ze heeft meer dan 918.000 Instagram-volgers voor haar rekening ascia_akf.

Foto via Instgram

Een te chique voor woorden Instagram selfie via Sarrha.

Foto via Instagram

Nog een blik via de Instagram-feed van Sarrha.

Foto via Instagram

Modeblogger Yasemin Kanar demonstreert de vele high fashion manieren waarop ze een hijab draagt ​​via haar Instagram-account Yazthespaz89. Ze heeft meer dan 78.000 volgers op Instagram.

Foto via Instagram

Een selfie gedeeld door Kanar met de manier waarop ze een hijab in haar stijl verwerkt.

Foto via Instagram

Meer kijkt via de zeer hoge mode Kanar.

Foto via Instagram

Melanie Elturk, de oprichter van Haute Hijab, pronkt met haar beste uiterlijk via Instagram via HauteHijab. Het account heeft bijna 30.000 volgers.

Foto via Instagram

Nog een blik gedeeld door Elturk op haar Instagram-account.

Foto via Instagram

Het bewijs dat hijabs onderdeel kunnen zijn van een high-style uiterlijk, met dank aan het Instagram-account van Elturk.

Foto via Instagram

Langston Hues, achter de blog Modest Street Fashion, en heeft een binnenkort te verschijnen fotoboek gemaakt op basis van hijab-stijl. Het Instagram-account, LangstonHues is ook een must-follow.

Foto via Instagram

Nog een hijab-inclusief streetstyle look via Langston Hues.

Foto via Instagram

Parijse stijl in Parijs via Langston Hues met de hijab.

Foto via Instagram

De neven Alnas en Azba delen hun persoonlijke stijl (vaak met een hijab) via hun Instagram-account Mayred met knopen.

Foto via Instagram

Lami Al laat haar inscredible stijl zien aan haar meer dan 22.000 volgers via hijabsandco.

Foto via Instagram

Meer van Al's kleurrijke persoonlijke stijl.

Foto via Instagram

Nog een shot van Al's Instagram-account.

Foto via Instagram

Het wordt niet chicer dan Ndaa Hassan Instagram-account ndaa_talksfashion.

Foto via Instagram

Een Egyptische blogger met persoonlijke stijl en burgerlijk ingenieur toont haar persoonlijke stijl via haar Instagram-account saharfoad.

Foto via Instagram

Fall Trend Trend 2014: alles wat u nodig heeft voor een nieuwe, gedurfde look