Homecoming-updates die je het hele jaar door wilt dragen

 
Anonim

door stylelindspiration 4 jaar geleden

Homecoming seizoen nadert snel, en wat is een betere manier om golven te maken met je mede klasgenoten dan om hen te verwennen met een verbluffende stijl? We houden van chique, gemakkelijk te bereiken looks met weinig onderhoud maar een hoge stijl. Tegenwoordig is het duidelijk dat de coole meiden de aandacht richten op een "niet-voltooide" updo met losse golven, vlechten of wendingen om dingen interessant te houden. Voor al je behoeften aan thuiskomst, hebben we een aantal prachtige looks samengesteld die je zeker in de top van de klas zullen plaatsen.

Afbeelding via eenmaal wo

De Franse twist is zeker nog niet gepensioneerd en het opnieuw maken van de look is veel eenvoudiger dan je zou denken. Om te beginnen, verzamel het haar in je handen alsof je een mid-height paardenstaart gaat maken. Rol vervolgens het haar vanaf de rechterkant op en plaats het tegelijkertijd vanaf de linkerkant in zichzelf. Als je klaar bent, gebruik je bobby pinnen om te beveiligen en bereid je voor om wat hoofden naar de dans te draaien.

Afbeelding via The Small Things Blog

Voor een chique knot trekt u eerst het haar losjes in een lage halve paardenstaart en speld vast. Voor extra volume en oopmh kam je je haar recht naar de wortels en kruin. Neem vervolgens het resterende haar en maak een lage knot door het haar in een klein knotje op te rollen. Speld op zijn plaats en je bent helemaal klaar!

Afbeelding via Twist Me Pretty

Deze gevlochten stijl zal zeker indruk maken op alle thuiskomers. Deel haar aan de zijkant en maak een fishtail-vlecht door te beginnen bij de kruin en vlecht tot ongeveer halverwege het hoofd. Neem het resterende haar en maak een rommelige knot of knot. Uit elkaar trekken aan de vlecht en wat stukjes rand weglaten wordt aangemoedigd - hoe rommeliger, hoe beter!

Imaxtree

Heeft u zin ​​om een ​​eenvoudiger uiterlijk te krijgen? Deze lage paardenstaart is een perfecte optie, en de rugkamming gecombineerd met een in haar gewikkeld elastiek neemt snel de blik van eenvoudig naar elegant.

Afbeelding via DKW Styling

Als je net als wij bent en gek op vlechten, dan zul je dol zijn op dit prachtige gevlochten cluster. Begin met het maken van twee 1-inch vlechten aan elke kant van je hoofd, wikkel ze om elkaar heen en ga verder met het maken van vlechtjes aan elke kant van het hoofd en overlappingen op de achterkant van het hoofd, vastzetten met bobby pinnen. Trek uit elkaar aan de vlechten en maak ze zo rommelig als je wilt. Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar als je je kunt vlechten en vastspelden, ben je klaar om te gaan!

Afbeelding via Intieme Bruiloften

Voor een geweldige opknapbeurt op het allerlaatste moment als je klautert om erachter te komen wat je met je sloten gaat doen, trek je een schattige hoofdband aan (zoals de gehaakte hierboven) en smeer je het haar op in de hoofdband in gedeelten van 1 inch bij een tijd, hou het lekker los.

Afbeelding via Cara Loren

Een topknoop is een geweldige manier om met minimale inspanning prachtig te worden. Verzamel haar in een hoge paardenstaart, zet vast met een stropdas en draai de paardenstaart in een strakke draai. Speld op zijn plaats, trek dan een paar stukjes franje uit voor een no-nonsense look.