Hier is een updo die je thuis thuis kunt recreëren

 
Anonim

door Amanda Elser 7 jaar geleden

Wilt u snel en eenvoudig een opsteekkapsel dat u thuis opnieuw kunt maken? Kijk niet verder dan het kapsel van Alice Eve tijdens de The Raven NY-screening van afgelopen nacht. De actrice zag er charmant uit in de bevlekte steenbolk, bedauwde huid en gevleugelde eyeliner, maar waar we echt over kwijlden, was haar rommelige opgestoken gezicht. We hebben deze look vanuit alle hoeken bekeken en denken dat we hebben uitgezocht hoe je deze look thuis kunt maken met drie belangrijke ingrediënten - een elastische hoofdband, bobby-pinnen en mousse. Volg onze onderstaande stappen om een ​​soortgelijke look te krijgen als die van Alice:

Begin met het toevoegen van een palmachtige hoeveelheid mousse aan handdoekdroog haar. Zorg ervoor dat u de mousse gelijkmatig door uw haar verspreidt met alleen uw handen. Droog vervolgens je haar met een diffuser voor een golvend, gestructureerd resultaat. Onthoud dat bobby pinnen beter in dik en krullend haar blijven dan gladde en glanzende lokken. Zodra je haar droog is, snijd je het bovenste gedeelte van je haar af en plaag je het met een borstel om je look extra volume te geven. Dit zorgt er ook voor dat de elastische hoofdband op zijn plaats blijft. Zodra je haar is geplaagd, trek je je haar terug met een elastische hoofdband (je zou een elastische streng kunnen doen, of twee zoals Alice Eve). Bobby speld je hoofdbanden vast indien nodig. Nadat je hoofdband veilig is, verzamel je de rest van je haar net boven de nek van je nek. Je kunt dan kiezen voor een rommelige paardenstaart of gewoon je haar draaien en op zijn plaats vastzetten. Wees niet bang om creatief te worden met de look!

Beauty High Tip: Ga naar je plaatselijke stoffenwinkel en koop elastiek om je eigen hoofdbanden te maken! Op die manier weet je zeker dat ze passen en kun je elke look maken die je wilt!

Afbeelding via sipa