Heeft Miuccia Prada de nieuwe Lindsey Wixson gevonden?

 
Anonim

door Alyssa 7 jaar geleden

Inmiddels kennen en houden we allemaal van het 17-jarige gap-tooth model Lindsey Wixson, maar het was nog niet zo lang geleden dat ze gewoon een normale tiener uit Kansas was voordat ze door Miuccia Prada uit de vergetelheid werd gerukt om de gezicht van Miu Miu. Voor de lente van 2010 opende ze de Prada-show in Milaan en sloot ze exclusief voor Miu Miu in Parijs, en in de tijd daarna is ze uitgegroeid tot een internationale mode-superster.

Het lijkt erop dat Miucciaalong met haar casting director Ashley Brokawmight opnieuw goud heeft geslagen. Ontmoet Kelly Mittendorf, een van de sterren van de prestigieuze advertentiecampagne van Prada voor herfst 2011. Het 17-jarige frisse gezicht getekend door Marilyn Models is zo nieuw voor het bedrijf dat ze nog niet eens shows heeft gelopen, maar haar unieke de blik is zo sterk dat het niet verrassend is dat insiders van de industrie dit al hebben opgemerkt.

De online gemeenschap heeft haar ook al omhelsd: toen een van haar fans op Tumblr vroeg hoe ze zich voelde na het boeken van de Prada-campagne, reageerde ze bewonderenswaardig:

"Alsof ik de gelukkigste persoon in leven was! ik bedoel, ik ben gewoon een highs schooler van Po-Dunk Arcadia, Arizona en om erachter te komen was een once in a lifetime gevoel "

Hoe schattig! Onthoud dit gezicht jongens en meisjes, want wanneer de shows van de lente van 2012 in september voorbij komen, zijn we bereid om te wedden dat we er nog veel meer van zullen zien.

Foto: Steven Meisel voor Prada

Gepromoveerde verhalen