De gewoonte die duizenden duizenden calorieën kost

 
Anonim

door Casey Gueren, Women's Health 5 jaar geleden

Foto via Women's Health

In droevig maar waar nieuws drinken veel diëten minstens één keer per week te veel, soms nemen ze bijna 1000 calorieën in, volgens een nieuw onderzoek van het Britse voedingsbedrijf Forza Supplements.

Geloof het niet? Denk aan dit scenario van vrijdagavond: je hebt een paar glazen wijn bij het avondeten, ga dan naar een bar waar je een gemengd drankje of twee met vrienden hebt, en voor je het weet, ben je een late night burrito kwijt . Tenzij je de neiging hebt om een ​​maaltijdboek bij te houden wanneer je drinkt, heb je waarschijnlijk geen idee hoeveel calorieën je zojuist hebt geconsumeerd.

Een deel van het probleem is dat je zelden calorietellingen ziet naast alcohol. Maar een recente studie wees uit dat wanneer menukaarten vermeldden hoeveel oefening je zou moeten doen om een ​​menu-item uit te werken, mensen gezondere opties bestelden. U zult waarschijnlijk geen herhalingen naast uw cocktailbestelling zien, maar u kunt deze gids raadplegen om erachter te komen hoeveel calorieën er werkelijk in uw glas zitten - plus hoeveel oefening het zou kosten om het te verbranden.

* Dit verhaal is oorspronkelijk gepubliceerd op WomensHealth.com.