Raad eens welke mode-lieveling haar eigen mag lanceert!

 
Anonim

door Jessica Rubin 7 jaar geleden

Er zijn sommige mensen in deze wereld die op zichzelf een hele modedynastie lijken te belichamen. Je kent het type: elk haar is altijd op zijn plaats, elke outfit is perfect samengesteld en ontworpen door de beste in het bedrijf en ons gewone stervelingen houden zich aan elk woord, in de hoop in een deel van hun stijlvolle wijsheid te kunnen genieten.

Het is veilig om te zeggen dat Carine Roitfeld een van deze magische mode-feeën is. De voormalige redacteur van de Franse Vogue heeft zich gevestigd als een steunpilaar in het modecircuit met haar aanwezigheid op elke voorste rij, haar boek Oneerbiedig en haar werk met de reclamecampagne van Barneys.

Nu komt ze terug in de uitgeverswereld met een boek dat is gemaakt in samenwerking met een andere mode-god: Karl Lagerfeld . Met het wonder dat het kleine zwarte Chanel-jack is, bevat het boekwerk sterren als Sarah Jessica Parker en Anna Wintour .

Maar er is meer. Roitfeld lanceert ook een nieuw tijdschrift, toepasselijk getiteld Irreverent . De Hollywood Reporter citeert Roitfeld als volgt: "Ik wil de Jeanne d'Arc van de mode zijn. Ik wil de schakel zijn tussen de landingsbaan en de echte vrouw. '

We zijn benieuwd hoe een vrouw wiens outfits gewoonlijk meer kosten dan het maandelijkse salaris van een gemiddelde persoon, erin slaagt om de modebranche te overbruggen, maar we zijn klaar om mee te gaan voor de rit.