Greta Gerwig laat ons precies zien hoe je neutralen draagt ​​bij de première van "Meesteres Amerika"

 
Anonim

door Rachel Krause 3 jaar geleden

Jim Spellman / WireImage / Getty Images

We willen Greta Gerwig niet beledigen door te zeggen dat zij er een is om naar te kijken, omdat zij er een is geweest om een ​​tijdje te kijken. We volgen de actrice sinds haar onmisbare beurt in 'Frances Ha' en zelfs toen schaamden we ons dat we haar niet eerder hadden opgemerkt. Ze is geweldig - slim, grappig, briljant om op de camera te kijken, en meer dan charmant in elk interview, het soort op-en-neerganger dat we onze beste vriend willen zijn.

En nu ze op meer rode tapijten verschijnt dan ooit, kijken we ook om een ​​geheel andere reden naar haar. Greta maakt haar weg van mumblecore indie starlet naar echte Hollywood-armatuur, en met haar opkomst tot het sterfpunt brengt ze een hoop nieuwe beauty-looks mee. Alleen al in de afgelopen weken heeft ze debuut gemaakt met enkele serieus coole vlechten, een fris, edgy kapsel en een indrukwekkende manier om zachte, flatterende make-up te kiezen die haar de beste versie van zichzelf maakt.

Voorbeeld: tijdens de première van 'Meesteres-Amerika' afgelopen nacht, koos Greta voor de zeldzame neutrale look die allesbehalve saai kon zijn. Een steile, satijnachtige roze kleur op de lippen, lange maar rustige wimpers en de natuurlijk volle wenkbrauwen waarvan we altijd al hebben gedroomd - en we zijn vooral onder de indruk van haar vermogen om een ​​gloeiende, bedauwde strobe lichte huid te behouden zonder er vettig uit te zien, zelfs onder hete cameralampen. We hebben altijd gezegd dat een beetje poeder net onder de ogen en in de T-zone wonderen kan doen. Greta, we houden van je stijl.

Lees meer van Daily Makeover: De 5 beste neutrale lipsticks van drogisterijmerken