Girl's Guide to Curling Irons: Hoe de beste krullen te krijgen

 
Anonim

door Ashley Okwuosa 5 jaar geleden

Krultangen kunnen ongelooflijk lastig zijn. We zijn de tel kwijt hoe vaak we ons voorhoofd hebben verbrand, het uiteinde van het haar op de verkeerde manier hebben ingeklemd, of het haar veel te strak hebben gehouden en eindigen met krullen die strakker zijn dan een nagelnieuwe nagellakkap. Hoe moeilijk ze ook zijn om onder de knie te krijgen, als je ze eenmaal in de maling neemt, zal je elke keer weer glorieuze krullen hebben.

Als u niet zeker weet welke tools u moet gebruiken, zijn we er om u te helpen. Hierboven hebben we een assortiment curling strijkijzers en -stokjes in elke prijsklasse en voor elk type krul samengesteld, zodat u zeker weet dat u prachtig haar krijgt, wat er ook gebeurt.

Meer van Beauty High:
Hoe je je haar kunt krullen met een Flat Iron
HORLOGE: Hoe je je haar kunt krullen met een curlingstok
15 tips om sneller klaar te zijn

Benieuwd naar krultangen? Hier zijn enkele van onze favorieten.

Foto: IVAN LATTUADA / IMAXTREE.COM

De holle loop van dit krultang is geweldig voor alle haartypen en -texturen. Bereik gemakkelijke krullen met deze geweldige tool.

T3 Bodywaver 1-3 / 4 Inch Styling Iron, $ 149, Ulta.com

Ben je het beu om een ​​klem van krultang in je haar te krijgen en te wachten tot het warm wordt? Als je Ja hebt geantwoord, dan is dit de juiste tool voor jou. Het krullen van je haar heeft er nog nooit zo gemakkelijk uitgezien.

SULTRA The Bombshell 1 Inch, $ 130, Sephora.com

Op zoek naar een strijkijzer dat perfect is voor dun, slap haar? Dit is het perfecte product om te gebruiken. Het ziet er misschien angstaanjagend uit, maar de Pro Curl Secret is er trots op dat hij gemakkelijk te gebruiken is.

Conair Infiniti Pro Curl Secret, $ 99, 99, Ulta.com

Een van de moeilijkste dingen om te zorgen is krullen die niet zullen vallen. Deze favoriet is zeker om te helpen bij het maken van krullen die de hele dag (en zelfs de nacht) lang blijven.

Revlon Perfect Heat Jumbo 3 vat Waver, $ 24, 99, Ulta.com

Deze toverstaf staat erom bekend allerlei soorten krullen te maken op alle verschillende soorten haarstructuren. Als je haar van nature kroeshaar is, heb je geluk. Deze toverstaf geeft je haar alles wat het nodig heeft. Of je nu voor losse golven of strakke krullen gaat, deze toverstok kan beide doen.

Remington Pearl Ceramic Professional Curling Wand, $ 19, 99, Walmart.com

Deze tool is een van de beste die er is. Ontziet elke denkbare stijl met deze tool, die wordt geleverd met uitwisselbare staven van elk formaat. Het is niet alleen handig, maar ook effectief. Winnen!

AMIKA 4P verwisselbare vat curler set, $ 175.00, Sephora.com

Heb je niet genoeg tijd om een ​​blowout te plannen? Geen probleem. Met deze tool krijgt u elke dag salonkwaliteitshaar. Het brede vat leent zich voor langer haar en lossere krullen.

Hot Tools Professionele lente-krultang, $ 40, 99, Folica.com

Strandkrullen in een minuut! Gebruik de Beachwaver om die moeiteloze, chique strandgolven te krijgen waar je altijd naar op zoek bent geweest.

Waar te koop: Sarah Potempa Beachwaver, $ 199, Ulta.com

De 12 albums waar we nu dol op zijn