Gigi Hadid maakt je roze oogschaduw

 
Anonim

door Caitlin S. Miller 3 jaar geleden

Foto: Michael Stewart / WireImage / Getty Images

Roze lippenstift? Ja. Roze blos? Natuurlijk. Maar roze oogschaduw? Dat is geen combo die we gewend zijn te zien. Maar laat het aan Gigi Hadid over om de onverwachte tint te nemen en maak er onze nieuwe fave schaduw schaduw van. Gisteravond op het Sports Illustrated Swimsuit Launch Celebration droeg Hadid een eenvoudig schitterend glazuur van roze gouden make-up over haar deksels. Gelukkig voor ons weten we precies welke producten make-upartiest Patrick Ta gebruikte om de glinsterende gloed draagbaar IRL te maken.

We gaan niet liegen, het dragen van roze oogschaduw zou een totale ramp kunnen zijn. (Laten we zeggen dat "roze" en "ogen" geen twee woorden zijn die we meestal met elkaar willen associëren.) Maar de sleutel tot het succesvol maken van deze pinklook ligt in het toepassen van de kleur in een dimensioneel verloopeffect, in tegenstelling tot één effen laag van kleur. Ta gebruikte twee kleuren om Hadids roze brons te maken, dat zwaarder gepigmenteerd was op het deksel en vervolgens uitwaaide naar het wenkbrauwbot.

Voor de donkere, glanzendere kleur op de deksels gebruikte Ta een platte borstel om Maybelline Eye Studio Color Tattoo Pure Pigment in Pink Rebel aan te brengen ($ 7, maybelline.com). Vervolgens mengde hij zich naar boven om de kleur eruit te halen en er een beetje uit te laten zien meer bevederd. Vervolgens legde hij lagen op Maybelline Eye Studio Color Tattoo Pure Pigment in Improper Copper ($ 7, maybelline.com) bovenop de vorige kleur om een ​​bourgondische tint te creëren. Met een lichte hint van kleur toegepast onder de onderste wimperlijn, houdt deze look het brutaalste punt van de kleur gecentreerd rond de wimpers en laat het mengsel van de twee rose en koperen tinten een rijke, meer natuurlijk ogende dimensie creëren, waardoor roze een totaal wordt draagbare optie voor oogschaduw.

Meer van DailyMakeover: The Drugstore Beauty Secret van Chrissy Teigen's Grammy's Golden Glow